Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
А что тут пишут?)
Многобукв

Кто вкурсе что за статья 530 и что да ТСК Украины?
Я наверное разучился пользоваться гуглом(((
Смс от милоан и тенго

Вкладення

• Screenshot_20241020_175519_Messages.webp
    Screenshot_20241020_175519_Messages.webp
    23.1 Кб · Перегляди: 127

Вкладення

• Screenshot_2024-10-20-18-17-18-397_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2024-10-20-18-17-18-397_com.android.chrome-edit.webp
    56.7 Кб · Перегляди: 81
Кто вкурсе что за статья 530 и что да ТСК Украины?
Я наверное разучился пользоваться гуглом(((
Смс от милоан и тенго
Хтось писав що без сопель ,забий і видали
Хтось писав що без сопель ,забий і видали
Для її виконання в любому випадку потрібне рішення суду ,запам'ятай ,покищо без рішення суду вони нічого не можуть зробити

Милоан тенго панго в просрочке 12 дней.
Манивео 14дней.
Лимон 2дня.
Завтра АвансКредит и топ1 платить... или тоже выйдут в просрочку, завтра, кстати, аванс за месяц прийдет... куда и лучше закинуть... может на топ1

Манивео 14дней.
Лимон 2дня.
Завтра АвансКредит и топ1 платить... или тоже выйдут в просрочку, завтра, кстати, аванс за месяц прийдет... куда и лучше закинуть... может на топ1
закинути це тобто закрити?

Манивео 14дней.
Лимон 2дня.
Якщо вистачить авансу то закрити краще топ1, дуже надокучливі і в них також автосписання з картки, а якщо не вистачить то краще накопичувати.

Ну тут треба вирішувати в контексті. Якщо в списку є біти і кріпсі то може краще почати з них. Але це мова про закриття, не про перекредитування, пролонгації.
то закрити краще топ1, дуже надокучливі
А всі інші не надокучливі? Манівео, Лімон, Єгроші ? Топ1 з часом ідуть на тіло (принаймні так пише форум).
і в них також автосписання з картки
так 20% шараг будуть пробувати списати з картки, навіть 50 грн. Перевипустити картку або не тримати гроші на цій карті\картках, відкрити дебетову, тощо...

А всі інші не надокучливі? Манівео, Лімон, Єгроші ? Топ1 з часом ідуть на тіло (принаймні так пише форум).
В моєму випадку Топ1 з того списку шараг є найнадокучливіші.
так 20% шараг будуть пробувати списати з картки, навіть 50 грн. Перевипустити картку або не тримати гроші на цій карті\картках, відкрити дебетову, тощо...
та змінив інтернет ліміт на карті до 1 грн на день і не можуть списати. Буду через термінал закривати борги

В моєму випадку Топ1 з того списку шараг є найнадокучливіші.

та змінив інтернет ліміт на карті до 1 грн на день і не можуть списати. Буду через термінал закривати борги
Обдзвонювали оточення?

Якщо вистачить авансу то закрити краще топ1, дуже надокучливі і в них також автосписання з картки, а якщо не вистачить то краще накопичувати.
Та биты и егроши как раз таки есть, крипси тоже, с зарплаты через 2недели думаю закрыть биты и крипси, общая сумма 300$, по ихнему курсу 14000выйдет... егроши хз 6300 надо оплатить 27го... на егроши не хватит, хз даже может на егроши и топ1 пролонгацию, а с зп дозакрыть, я перевыпустил карту.

Есть смысл им позвонить(манивео)? Пока никому не звонили ещё. Малоли оттянуть дня 2 хотя бы получится, что бы не звонили?

Вкладення

• Screenshot_20241021_145221_Messages.webp
    Screenshot_20241021_145221_Messages.webp
    98.1 Кб · Перегляди: 67
Останнє редагування:
Та биты и егроши как раз таки есть, я перевыпустил карту.

Есть смысл им позвонить(манивео)? Пока никому не звонили ещё. Малоли оттянуть дня 2 хотя бы получится, что бы не звонили?
Стосовно монивео нічого не можу сказати, закрив їх ще більше ніж рік тому.

В тебе шараги лайтові, тут взагалі ні за що переживати! Одна є тільки на все, закрий бо бігають до суду і в 99 відсотках виграють. Кредит + розібьють тіло на 6 платежів десь на 6 місяці, слон на 3 місяці запропонують 60 відсотків від тіла, манівео продадуть таліону ті через рік також запропонують пів тіла. Живи життя поx на ті шараги, окрім дзвінків нічого вони не можуть. Ста антиспам та і все.

с зарплаты через 2недели думаю закрыть биты и крипси, общая сумма 300$, по ихнему курсу 14000выйдет.
І скільки залишиться на життя? вистачить? Якщо маєте намір їх закрити, то закривати біти, кріпсі першими, поки не накапали відсотки. Взагалі якщо далі кормите когось ще пролонгаціями, то краще в 1 чергу закривати тих, де капає в день (!) найбільша сума і тих в кого найвища відсоткова ставка, неазалежно від суми. Це дозволить швидше звузити коло.
Манівео не страшні, як на мене, і топ-1. Топ-1 у мене телефонували рідним. Манівео читала що дзвонять оточенню, але не вони навіть, а калли, яким вони продадуть борг.
В тебе шараги лайтові, тут взагалі ні за що переживати! Одна є тільки на все, закрий бо бігають до суду і в 99 відсотках виграють. Кредит + розібьють тіло на 6 платежів десь на 6 місяці, слон на 3 місяці запропонують 60 відсотків від тіла, манівео продадуть таліону ті через рік також запропонують пів тіла. Живи життя поx на ті шараги, окрім дзвінків нічого вони не можуть. Ста антиспам та і все.
А які шараги не лайтові?

Назад
Угорі