Щоденник Мфо на 150тис

• Автор теми Автор теми МарінаК
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 598

МарінаК

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
9
Бали
8
МарінаК не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
набралась МФО на 150 тис разом з прострочкамм
Погашаю їх проценти кожного дня, то в одну канторку 500 грн то в другу 1000 і так без грошей взагалі залишаюсь
Не розумію , що далі робити
Найбільший страх, що позвонять батькам.. дуже боюсь , віддаю останні кошти на ці проценти , як діяти далі хз
Манівео, швидко гроші, є гроші, кредит 7, на все, найбільші заборгованості
Решту можу погасити
Поки ніхто нічого не знає …але я не можу так вже більше продовжувати жити
Потрібно діяти , поділіться досвідом..?

Погашаю їх проценти кожного дня, то в одну канторку 500 грн то в другу 1000 і так без грошей взагалі залишаюсь
Найбільший страх, що позвонять батькам.. дуже боюсь , віддаю останні кошти на ці проценти , як діяти далі хз
Решту можу погасити
Не так і багато. Почитайте щоденники інших користувачів. По всим вашим мфо є інфо на форумі. Пролонгації краще не сплачувати а батькам краще рощповісти. Нічого страшного не відбулося.

Не так і багато. Почитайте щоденники інших користувачів. По всим вашим мфо є інфо на форумі. Пролонгації краще не сплачувати а батькам краще рощповісти. Нічого страшного не відбулося.
Я вказала лише мфо в яких тіло велике і нараховують прострочки, ще є +- 10 мфо з тілом 1500-3000
І банки (зараз їх не платю взагалі)

Мої батьки не зрозуміють , я боюсь що вони дізнаються найбільше( я кожну секунду на нервах…

Грошей хватає лише розкидати по 500-1000 кожен день на різні мфо , хоча розумію що могла б платити спочатку один борг, потім інший
Вже не знаю шо робити(
Гроші брались на бізнес
Бізнес працює

Але так як чоловік не знає за мфо то можу виділити лише мізер

МарінаК,
Ми не отримали оплату за Вашим кредитим договором, яку Ви мали здійснити -. Оплатіть: 27192,04 грн. Рекомендуємо здійснити оплату в порядку та строки, передбачені Вашим Договором – для уникнення негативних наслідків. Інформуємо, що у разі відсутності оплати, працівники Департаменту по роботі з проблемними активами Товариства вимушені будуть здійснити всі можливі заходи щодо повернення заборгованості в примусовому порядку згідно з чинним законодавством України. Ми розуміємо, що у кожного можуть виникати фінансові труднощі. Будь ласка, зателефонуйте нам за номером 0800219393 , щоб дізнатися, як виправити ситуацію.
Сплатити кредит
З повагою,
команда Moneyveo Служба підтримки:
[email protected]
Тел.: 0800219393

Останнє редагування:
Я вказала лише мфо в яких тіло велике і нараховують прострочки, ще є +- 10 мфо з тілом 1500-3000
І банки (зараз їх не платю взагалі)

Мої батьки не зрозуміють , я боюсь що вони дізнаються найбільше( я кожну секунду на нервах…

Грошей хватає лише розкидати по 500-1000 кожен день на різні мфо , хоча розумію що могла б платити спочатку один борг, потім інший
Вже не знаю шо робити(
Гроші брались на бізнес
Бізнес працює

Але так як чоловік не знає за мфо то можу виділити лише мізер

МарінаК,
Ми не отримали оплату за Вашим кредитим договором, яку Ви мали здійснити -. Оплатіть: 27192,04 грн. Рекомендуємо здійснити оплату в порядку та строки, передбачені Вашим Договором – для уникнення негативних наслідків. Інформуємо, що у разі відсутності оплати, працівники Департаменту по роботі з проблемними активами Товариства вимушені будуть здійснити всі можливі заходи щодо повернення заборгованості в примусовому порядку згідно з чинним законодавством України. Ми розуміємо, що у кожного можуть виникати фінансові труднощі. Будь ласка, зателефонуйте нам за номером 0800219393 , щоб дізнатися, як виправити ситуацію.
Сплатити кредит
З повагою,
команда Moneyveo Служба підтримки:
[email protected]
Тел.: 0800219393
Дізнаються всі, і чоловік і батьки. Не потрібно нервувати. Та будуть ще вам телефонувати і писати поки все не закриєте.

Не платіть пролонгації, ви даремно гроші витрачаєте.

Банки відавате в першу чергу!!! В них цілі відділи по роботі з просроченою і не дуже заборгованностю. А мфо - це ТОВки, в яких крім колцентру в підвалі зі студентами нічого немає. Власник, звіснож, депутат, але то ролі не грає. Мфо вам нічого не зроблять, крім телефонного терору. Ну і Кредитну історію запартачать.

Решту можу погасити
Перестаньте платити їм пролагнації.це нічого не допоможе.Ви лише викидаєте гроші в нікуди.Погасіть тих кого можете повністю.Решта чекайте ,може з часом вам запропонують закрити за тіло.Реально можуть і піти до суду.Але одна вам порада: розкажіть все своїм батькам.Всеодно вони дізнаються від дзвонилок.Переступіть бар'єр вашого страху.І вам буде легше.Удачі.

Решту можу погасити
Вы в яме, примите это, если зарплата ниже 30тыс, то нужно принять. Принять и понять что уже яма. И понять, что вы её копаете глубже, каждая оплаченная копейка сейчас идёт вникуда, другое дело если бы был 1 долг в пару тысяч, можно было бы его переплатив таким образом постепенно закрыть, но уже нет.

Единственный способ выбраться с ямы: ПЕРЕСТАТЬ ПЛАТИТЬ, как бы это страшно не звучало... ни копейки, никому, несколько месяцев, я для себя усвоил что 2-4мес это "золотой срок для мфо" и в суд не пойдут и скидку сделают такую, что оплатите то что брали, ещё и частями, не у всех, но у большинства.

Долги это не катастрофа, это только взаимоотношение 2х сторон, причём не доказано ещё, поэтому придумайте себе что вы ничего никому не должны, так как это ещё не закреплено судьей, родным расскажите как есть, все ошибаются, это ваша ошибка, и последствия , если они и будут, то на вас, вас незачто винить. Звонки- это проблемы тем кому звонят, они могут их игнорировать, могут заблокировать, это вообще мелочи, вы не виноваты что кому-то звонят из-за ваших проблем, виноват тот кому звонят, что его контакты у тех, кто звонит, может его за это ругать или кого, непонятно почему вас? Почему твои контакты у мошенников??? Спросите, а внятного ответа не будет, так если человек не понимает от куда его номер у колекторов, то как он может понимать вообще проблемы других и как все работает? При этом кого-то упрекая в том что его не касается.

Самое главное успокоится и понять, что это не проблема, а временное неудобство, как отключение электричества, сейчас его нет, все злые, на нервах, но потом включили и все всё забыли и живут дальше.

Решту можу погасити
Все потім стане явним для ваших батьків коли у вас закінчаться навіть гроші на пролонгації! Я так само точно як і ви жила майже рік , було ге кілька кредитів не могла заплатить ,брала інші кредити щоб платити за другі кредити і так загнала себе і кабалу мфо !! І одного разу просто вже не могла платить , і вони почали дзвонити всім ,навіть мої фото кидали на мою стару сторінку в фейсбуці що я брала гроші на аборти які роблю чуть не кожного дня 🤣і батько мій алкаш і лікарні і мама моя наркоманка🤣🤣я боялась ! Але все одно всі дізналися ! Я казала що це шахраї і вони в якийсь момент повірили ! І зараз я вже в цьому році закрила 5 ВП і 1 діло в суді подала контора працюю з ними , з юристом , по трохи закриваю те що можу і на вистачає грошей , але пролонгації ні - ви ведете себе до дна !! Просто збирайте гроші і по трохи закривайте що можете , я раджу самі маленькі закривати , це я вам говорю по своєму досвіду !

Зменшуйте кількість кредитів, погасіть надрібні заборгованості. У банків буває так само багато недоліків в документах, які у інших кредиторів (от скільки справ по Привату , де є законні підстави до тіла все звести), а отже в суді не особливо буде різниця, чи банк стягує, чи фінансова компанія. Головне щоб було їх по кількості менше, тоді буде менший обсяг роботи для адвоката і більша доцільність захищатись. Дрібні сплатіть, причому так, щоб платіж охоплював тіло, а не просто гасити проценти і вони потім знову будуть набігати

Назад
Угорі