Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Взял в микрокеш 2000грн. Сегодня узнал что это компания финтаргет, уже начитали 16000грн. Нечего вообще списывать не хотят, сказали заплатить до нового года, не то буду платить ещё больше!!! Что посоветуете?
Взял в микрокеш 2000грн. Сегодня узнал что это компания финтаргет, уже начитали 16000грн. Нечего вообще списывать не хотят, сказали заплатить до нового года, не то буду платить ещё больше!!! Что посоветуете?
и у меня там тоже, после просрочки не общаюсь, включила антиспам и вообще левые номера не беру,смс не читаю. Зачем портить себе настроение и читать их бред) лучше форум почитайте и подождите,пока они там одумаются)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.