Щоденник МФО,Мікрозайми

• Автор теми Автор теми калина1212
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 1K

калина1212

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
18
Бали
3
калина1212 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня усім.
Користувачів і читачів багато,потрібна Ваша консультація з МФО. Набралась як кобила блох. Тепер не розумію як бути і жити далі.
Не можу не спати спокійно ні їсти. Рідним говорити не хотіла,так як на деокупованій території знаходятся,але вони все одно додзвонились до рідних. Зізналась близьким.
Зараз залишились без роботи,так як прилетіло по будівлі офісу і тепер без роботи. Скажіть будь ласка,чі можливо домовитись з МФО сплатити тільки тіло? Чи тільки через суд?
Заздалегідь Дякую за Ваші відповіді та поради!🤗

Доброго дня усім.
Користувачів і читачів багато,потрібна Ваша консультація з МФО. Набралась як кобила блох. Тепер не розумію як бути і жити далі.
Не можу не спати спокійно ні їсти. Рідним говорити не хотіла,так як на деокупованій території знаходятся,але вони все одно додзвонились до рідних. Зізналась близьким.
Зараз залишились без роботи,так як прилетіло по будівлі офісу і тепер без роботи. Скажіть будь ласка,чі можливо домовитись з МФО сплатити тільки тіло? Чи тільки через суд?
На ранніх стадіях з ними нема про що домовлятись. Будуть дзвінки всім і вся,будуть смс і листи. Якщо їх поморозити добре,то почнуть попускатись і пропонувати більш прийнятні умови. Дехто повадився бігати в суди але то вже як кому пощастить

Доброго дня усім.
А для початку ,розкажіть що у Вас є з МФО ,а ми потім можливо дамо пораду ,бо прочитати форум то не
Доброго дня усім.
І ще таке запитання ?а що МФО слідкують за лінією фронту
Доброго дня усім.
Ну ,от же ш ,почитайте форум ,хоча я маю сумнів до Вас

Останнє редагування:
На ранніх стадіях з ними нема про що домовлятись. Будуть дзвінки всім і вся,будуть смс і листи. Якщо їх поморозити добре,то почнуть попускатись і пропонувати більш прийнятні умови. Дехто повадився бігати в суди але то вже як кому пощастить
Виходить що рулетка. Дякую Вам!
А для початку ,розкажіть що у Вас є з МФО ,а ми потім можливо дамо пораду ,бо прочитати форум то не

З МФО є
Є Гроші 17000
Слон кредит 13900
8 тис аванс кредит
5000 Тенго
Манию 3000
Кавун 4000
Креди сенд 4200
Фин бар 6000
Кредит каса 6500
Кредит 7 3000
Манивео 3800
Швидко гроші 8000
Це тільки тіла

Виходить що рулетка. Дякую Вам!

З МФО є
Є Гроші 17000
Слон кредит 13900
8 тис аванс кредит
5000 Тенго
Манию 3000
Кавун 4000
Креди сенд 4200
Фин бар 6000
Кредит каса 6500
Кредит 7 3000
Манивео 3800
Швидко гроші 8000
Це тільки тіла
Є гроші прибабахнуті на всю голову,як і мані4ю. Каса зачастила в суди.Інші попустяться через пару-трійку місяців.

Є гроші прибабахнуті на всю голову,як і мані4ю. Каса зачастила в суди.Інші попустяться через пару-трійку місяців.
Це правда, ці воші - кінчені, найперші почали зайобувати після початку війни, і одні з тих хто дзвонив рідним, закрив їх ще тоді за допомогою родичів, але вони просто КОНЧЕНІ

Ну ,от же ш ,почитайте форум ,хоча я маю сумнів до Вас
Які це такі сумніви? Озвучте будь ласка.

Є гроші це треш,якісь неадеквати то знімають 4 тисячі і заплати сьогодні і все,а то буває накидають по 2-3 тис и плати їм хоть обісрися. А те що додому приходять правда?

Які це такі сумніви? Озвучте будь ласка.

Є гроші це треш,якісь неадеквати то знімають 4 тисячі і заплати сьогодні і все,а то буває накидають по 2-3 тис и плати їм хоть обісрися. А те що додому приходять правда?
Карти які світили в МФО негайно перевипустити!! Можуть в мінуса загнати.
Додому ніхто не прийде!

калина1212 К теме это не имеет никакого отношения. Почему вы в нике цифры пишете, 1212 это какое-то сакральное число?)

Карти які світили в МФО негайно перевипустити!! Можуть в мінуса загнати.
Додому ніхто не прийде!
Ооо величезне дякую🤗
Та Є я гроші списали вже 2 рази по 1600. То вимкнула ліміти оплати,а щоб перевипустити не додумалась .
калина1212 К теме это не имеет никакого отношения. Почему вы в нике цифры пишете, 1212 это какое-то сакральное число?)
Ні,просто такий нік вже був зайнятий,то прийшлось вліпити цифри))

Ооо величезне дякую🤗
Та Є я гроші списали вже 2 рази по 1600. То вимкнула ліміти оплати,а щоб перевипустити не додумалась .

Ні,просто такий нік вже був зайнятий,то прийшлось вліпити цифри))
Понятно.

Каса теж може. В них при вході в кабінет написано, що Ви погоджуєтесь на списання суми боргу з будь-якої відомої їм карти.
Дякую,буду перевипускати картки.
А скажіть будь ласка,як з ними зараз розмовляти? Морозити чи йти на контакт?
Тому що самий перший раз так почали давити коли подзвонили мені а потім рідним,що довела себе до нервового зриву
Всі вони одним гімном мазані
Та горіли би в вони у пеклі тварюки. Як би знала,не влізла би ніколи. Але вчуся на своїх помилках. Тепер такий урок на все життя.

що самий перший раз так почали давити коли подзвонили мені а потім рідним,що довела себе до нервового зриву
Ну другий раз буде не краще першого.
Нема про що з ними говорити.
Або Ви їм даєте всю суму, або морозитесь доки не буде всіх грошей.

я не перевипускаю, в основному Моно юзав, там в додатку можна просто заблокувати, та і перевипустити теж. є ще Ідея кредитка, там просто заблокував

калина1212, розмовляти з ними нема про що. Ні зараз,ні потім. Матимуть адекватні пропозиції-знайдуть як повідомити

Схожі теми

Відповіді
5
Перегляди
537
Відповіді
3
Перегляди
245
Назад
Угорі