МФО лякають судом і арештом майна

• Автор теми Автор теми Ляна5555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Ляна5555

Читач
Дописи
11
Реакції
4
Бали
3
Ляна5555 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Скажіть хто небудь,МФО погрожує подати у суд і арештувати майно.Що робити?Допоможіть.

Доброго дня.Скажіть хто небудь,МФО погрожує подати у суд і арештувати майно.Що робити?Допоможіть.
Только не вздумайте обращаться за помощью в шараги по типу этой у вас просто выкачают деньги и ничем не помогут, какая у вас просрочка и в каком МФО?

Чим?
Почитайте форум, тут все про мфо і їхні "погрози" сто тисяч раз написано.
І не панікуйте.

У мене чоловік був два місяці у госпіталі,він ЗСУ.Я потрапила в аварію.Двоє дітей.Після госпіталя їм не платять,та і пішло багато коштів на лікування.Нікому наші герої не нужні.Брала МФО на себе,повідправляла документи що я дружина військовослужбовця.Половина МФО готові прямо зараз списати проценти і штрафи.Але оплатити тіло треба зараз і срочно.Я кажу що зараз не має можливості, трошки пізніше.Але це нікого не хвилює.Просрочка 2 місяці,борг по всім МФО 250 000 ,це тіло.

По-перше, не слухайте їх та не спілкуйтеся за ними. Нічого інформативного та корисного вам вони не розкажуть.
По-друге, одразу в суд не підуть. Якщо вас так турбує це - дивитися себе на Судовій владі Судова влада України
По-третє, вам вище написали.
Якщо ж вони дійсно подадуть в суд, тоді звертайтеся до юриста/адвоката. На форумі такі є
штрафи.Але оплатити тіло треба зараз і срочно.
Вони так кажуть завжди, навіть через півроку. Оскільки це також є одним з важелів тиску з метою отримання грошей

Але оплатити тіло треба зараз і срочно.
Угу. Звісно. Ну а що їм ще казати.
Коли заплатите, тоді і отримають.
Ви дружина військового, тож...
Я кажу що зараз не має можливості, трошки пізніше.Але це нікого не хвилює.
Так їм хоч би ви вибачте вмирали, але віддайте вже і зараз.

Маму мою чуть до інсульту не довели.Дзвонили,таке молодих про мене.Найшли навіть номер телефону командира чоловіка.
Казали матері що я пьяна валяюся,що мій номер обставлений у дурдомі.
Пишу з помилками,бо руки трусяться.Вже у мене 50 пропущених викликів.

Маму мою чуть до інсульту не довели.Дзвонили,таке молодих про мене.Найшли навіть номер телефону командира чоловіка.
Не панікуйте. Почитайте форум. Не ви перша, та нажаль, не остання, хто в це вляпався. На форумі є багато порад стосовно дзвінків та всього іншого

Я їм кажу чоловік у госпіталі.А вони як знущаються,а що його країна не ліче?Кажу йому, сходіть туда на 0 і узнаїте.За що мій чоловік бороться,за кого?

Я їм кажу чоловік у госпіталі.А вони як знущаються,а що його країна не ліче?Кажу йому, сходіть туда на 0 і узнаїте.За що мій чоловік бороться,за кого?
У вас антиспам на телефоне установлен ?

Заспокійтесь.
Паніка нічого не вирішить.
Це все мине, все вирішиться, головне не гарячкуйте.

Так,бит капітал також є.
Я цей сайт найшла після того як мені Звільнено пообіцяли допомогти.З оплатою 42000 розтягнені на 6 місяців.І Біт Кепітал за 4000.Але на них банкрутство не вліяє.Можна тільки проценти.Але у мене є дурна привичка читати відгуки.Дой Бог здоров'я тому,хто придумав інтернет.

Останнє редагування:
Вони кажуть що зареєстровані у Лондоні.Я питаю чому тоді адреса Київа?Просила раді цікавості адресу у Лондоні,щоб відправити документи.Орав як придурошний.А ще Слон кредіт тварі.Кажуть,а ви читали договір?Я кажу ,хто їх читає коли срочно потрібні кошти?Чим ви думали коли брали?Я кажу не думала що так повернеться життя.Їм до одного місця.

Вони кажуть що зареєстровані у Лондоні.Я питаю чому тоді адреса Київа?Просила раді цікавості адресу у Лондоні,щоб відправити документи.Орав як придурошний.А ще Слон кредіт тварі.Кажуть,а ви читали договір?Я кажу ,хто їх читає коли срочно потрібні кошти?Чим ви думали коли брали?Я кажу не думала що так повернеться життя.Їм до одного місця.
Да какой там Лондон, звонилка дальше Жмеринки не был нигде. Не общайтесь с ними, вам делать нечего?

А ви їх пробували послати вслід за руський кораблем? Спробуйте, може погодяться піти...
Що вони можуть крім дзявкотіння? Максимум подати позов. А судів нема чого боятись. Треба кваліфіковано захищатись. І, головне - не платити їм ні копійки!!! Бо це є визнанням боргу (їхніх хотєлок) дією. А тоді у них в суді кращі перспективи.
В судах цим "пральним машинкам" далеко не завжди щастить. Ось один з прикладів: Єдиний державний реєстр судових рішень.

Доброго ранку.А якщо вони дійсно арештують майно,у мене діти і я сама?

Доброго ранку.А якщо вони дійсно арештують майно,у мене діти і я сама?
Для начала нужно проиграть суд, а это далеко не факт да и если проиграете просто будете потихоньку выплачивать да и все никто у вас ваше жилье не заберет

Назад
Угорі