Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Только не вздумайте обращаться за помощью в шараги по типу этой у вас просто выкачают деньги и ничем не помогут, какая у вас просрочка и в каком МФО?Доброго дня.Скажіть хто небудь,МФО погрожує подати у суд і арештувати майно.Що робити?Допоможіть.
Чим?Доброго дня.Скажіть хто небудь,МФО погрожує подати у суд і арештувати майно.Що робити?Допоможіть.
По-перше, не слухайте їх та не спілкуйтеся за ними. Нічого інформативного та корисного вам вони не розкажуть.Доброго дня.Скажіть хто небудь,МФО погрожує подати у суд і арештувати майно.Що робити?Допоможіть.
Вони так кажуть завжди, навіть через півроку. Оскільки це також є одним з важелів тиску з метою отримання грошейштрафи.Але оплатити тіло треба зараз і срочно.
Угу. Звісно. Ну а що їм ще казати.Але оплатити тіло треба зараз і срочно.
Так їм хоч би ви вибачте вмирали, але віддайте вже і зараз.Я кажу що зараз не має можливості, трошки пізніше.Але це нікого не хвилює.
Не панікуйте. Почитайте форум. Не ви перша, та нажаль, не остання, хто в це вляпався. На форумі є багато порад стосовно дзвінків та всього іншогоМаму мою чуть до інсульту не довели.Дзвонили,таке молодих про мене.Найшли навіть номер телефону командира чоловіка.
Казали матері що я пьяна валяюся,що мій номер обставлений у дурдомі.
Пишу з помилками,бо руки трусяться.Вже у мене 50 пропущених викликів.
У вас антиспам на телефоне установлен ?Я їм кажу чоловік у госпіталі.А вони як знущаються,а що його країна не ліче?Кажу йому, сходіть туда на 0 і узнаїте.За що мій чоловік бороться,за кого?
Вопрос риторический, увы.За що мій чоловік бороться,за кого?
Заспокійтесь.Маму мою чуть до інсульту не довели.Дзвонили,таке молодих про мене.Найшли навіть номер телефону командира чоловіка.
Казали матері що я пьяна валяюся,що мій номер обставлений у дурдомі.
Пишу з помилками,бо руки трусяться.Вже у мене 50 пропущених викликів.
Ну вот это они скорее всего. На них вообще законы не действуют, это мошенническая фирма. Им можно вообще не возвращать деньги, ни в какой суд они не пойдут.Так,бит капітал також є.
Да какой там Лондон, звонилка дальше Жмеринки не был нигде. Не общайтесь с ними, вам делать нечего?Вони кажуть що зареєстровані у Лондоні.Я питаю чому тоді адреса Київа?Просила раді цікавості адресу у Лондоні,щоб відправити документи.Орав як придурошний.А ще Слон кредіт тварі.Кажуть,а ви читали договір?Я кажу ,хто їх читає коли срочно потрібні кошти?Чим ви думали коли брали?Я кажу не думала що так повернеться життя.Їм до одного місця.
А ви їх пробували послати вслід за руський кораблем? Спробуйте, може погодяться піти...Я їм кажу чоловік у госпіталі.А вони як знущаються,а що його країна не ліче?Кажу йому, сходіть туда на 0 і узнаїте.За що мій чоловік бороться,за кого?
Арешт не значить відчудження. Арештоване майно не можна буде продати, подарувати і т.дДоброго ранку.А якщо вони дійсно арештують майно,у мене діти і я сама?
Для начала нужно проиграть суд, а это далеко не факт да и если проиграете просто будете потихоньку выплачивать да и все никто у вас ваше жилье не заберетДоброго ранку.А якщо вони дійсно арештують майно,у мене діти і я сама?