Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
за яких умов можна програти суд з МФО,або будуть проблеми з зносом ВП?
це само собою,але цікавлять фактори,дії з моєї сторони які можуть помішатиА чего не поменять в другую сторону
Можно выиграть суд.
це само собою,але цікавлять фактори,дії з моєї сторони які можуть помішати
у вас будет юристдії з моєї сторони
не пропустить процессуальные сроки, не пускать на самотек, не ходить в суд, если не уверены, что сможете там достойно выступить, слушать/выполнять рекомендации вашего юристаце само собою,але цікавлять фактори,дії з моєї сторони які можуть помішати
А навіщо Ви біжите попереду потяга і аналізуєте ситуацію,якої може й не бути?це само собою,але цікавлять фактори,дії з моєї сторони які можуть помішати
а після знесення вп що далі?не пропустить процессуальные сроки, не пускать на самотек, не ходить в суд, если не уверены, что сможете там достойно выступить, слушать/выполнять рекомендации вашего юриста
конкретизирйте вопрос)))а після знесення вп що далі?
Все-таки лучше не приходить? Многие в суде заикаться начинают)не ходить в суд, если не уверены, что сможете там достойно выступить
ну хочу бути готовим до всього,незалежно чи буде така ситуація чи ніА навіщо Ви біжите попереду потяга і аналізуєте ситуацію,якої може й не бути?
ну вот зніс я вп,як надалі розбиратись з МФОконкретизирйте вопрос)))
солнце светить не перестанет))
знание языка вообще не при чем)))) говори по русски, английски, китайски))) это уже проблема судьи как тебя понять и обеспечить переводчиком)))Все-таки лучше не приходить? Многие в суде заикаться начинают)
А я со своим знанием украинского языка вообще не имею шансов выиграть)
никак))) зачем они вам?)))ну хочу бути готовим до всього,незалежно чи буде така ситуація чи ні
ну вот зніс я вп,як надалі розбиратись з МФО
Мне сделали зауваження, чтобы говорил украинским языком.знание языка вообще не при чем)))) говори по русски, английски, китайски))) это уже проблема судьи как тебя понять и обеспечить переводчиком)))
Ууууу.... То совсем грусть.ну, а какой смысл идти, если человек на вопрос: а брали ли вы кредит, все таки? отвечает: ну да, брал...но, я не знал про такие грабительские проценты
надо было пнуть судью, что он нарушает ЦПК)))Мне сделали зауваження, чтобы говорил украинским языком.
Ууууу.... То совсем грусть.
Тогда согласен, лучше не идти)
ну маю на увазі після цього в якому порядку потрібно повертати гроші(те ж тіло)чи визначаються якійсь терміни чи щось на подобі цьогознание языка вообще не при чем)))) говори по русски, английски, китайски))) это уже проблема судьи как тебя понять и обеспечить переводчиком)))
ну, а какой смысл идти, если человек на вопрос: а брали ли вы кредит, все таки? отвечает: ну да, брал...но, я не знал про такие грабительские проценты
никак))) зачем они вам?)))
Мне сделали зауваження, чтобы говорил украинским языком.
Спасибо. Меня в суде развели, как мамонтанадо было пнуть судью, что он нарушает ЦПК)))
Стаття 9. Мова цивільного судочинства
1. Цивільне судочинство в судах провадиться державною мовою.
2. Суди забезпечують рівність прав учасників судового процесу за мовною ознакою.
3. Суди використовують державну мову в процесі судочинства та гарантують право учасникам судового процесу на використання ними в судовому процесі рідної мови або мови, якою вони володіють.
после сноса инн не возникает никакой обязаности по возврату тела, тела+каких то процентов и тд))ну маю на увазі після цього в якому порядку потрібно повертати гроші(те ж тіло)чи визначаються якійсь терміни чи щось на подобі цього
ну такое)))Спасибо. Меня в суде развели, как мамонта