МФО і дзвінки під час війни

• Автор теми Автор теми Dfghjjk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dfghjjk

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Dfghjjk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи дзвонять МФО і колектори оточенню під час війни?

кредит про дзвонять рідним,остача пока мені!

кредит про дзвонять рідним,остача пока мені!
А кредит про ,просрочка была ещё до войны или стала во время?
Просто мне предложили за тело,в л.к.считает,но говорят что внесите тело и все.
В мирное время- фuгня. Сейчас нет работы, обстрелы возобновились не знаешь, доживём день или нет(

Звонять. І боржнику, і родичам, і сусідам... На роботу теж. Але це про відбитих.

Наприклад? І з якого дня просрочки?
Боржнику з першого дня більшість дзвонять. Мені за сусідку і за колегу вже звонили. Е-гроші, таліон і ще якісь.
Бажання говорити з ними не було, тому просто послав їх.

Звонят родственникам.
Просрочкам -год

Родичам і на роботу не звонили: зекредит, майкредит, укрпозика, ваша готівочка, кешбері, ccloan, містеркеш, кредит 7, кумо, манівео, соскредит - по всіх простройка під час військового стану

В просрочка и три года по банкам и почти три года по. МФО. Звонит одна Карма и кто то пытается дозвониться с 073 номера .все были посланы копать окопы

Доброго дня якщо працюю не офіційно лише по договору можуть МФО знайти моє міце роботи і звонити туда????

Дзвонять. Вже заколупали. І МФО і деякі банки. І не доходе, що знаходжусь на окупованій території - платити просто немає чим. Посилаю за кораблем. Особливо достає кредитдніпро. Непробиваємі.

Талион начал наяривать постоянно

А кредит про ,просрочка была ещё до войны или стала во время?
Просто мне предложили за тело,в л.к.считает,но говорят что внесите тело и все.
В мирное время- фuгня. Сейчас нет работы, обстрелы возобновились не знаешь, доживём день или нет(
просрочка була до війни!раніше пропонували півтори тіла!зараз я пропоную тіло,кажуть ні!хай гуляють

Дзвонять. Вже заколупали. І МФО і деякі банки. І не доходе, що знаходжусь на окупованій території - платити просто немає чим. Посилаю за кораблем. Особливо достає кредитдніпро. Непробиваємі.
Ты случайно не в Херсоне?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі