Чуп@Чупс
Читач
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Чуп@Чупс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та ви що??Блокуйте.![]()
![]()
Просрочка тільки пішла уже дзвонять угрожають
Просто сміття вони подзвонили я взяв трубку нормально зними говорив кажу що оплата буде 17-18 числах вони начали орати яких блд 17 числах якого х** ви заставляєте чекати компанію щоб була оплата сьогодні до вечера або будем дзвонити рідним наїжатиТа ви що??Блокуйте.
Нащо їм щось пояснювати?)))Просто сміття вони подзвонили я взяв трубку нормально зними говорив кажу що оплата буде 17-18 числах вони начали орати яких блд 17 числах якого х** ви заставляєте чекати компанію щоб була оплата сьогодні до вечера або будем дзвонити рідним наїжати
Не ну просто я сірйозно хотів оплатити 17-18 числах а після такого відношення хай ідуть лісомНащо їм щось пояснювати?)))
Їм байдуже.В блок і все.
Вибачте не в тему а кому продає долг МилоанТа ви що??Блокуйте.
Кредит капітал.Не ну просто я сірйозно хотів оплатити 17-18 числах а після такого відношення хай ідуть лісом
Вибачте не в тему а кому продає долг Милоан![]()
І як вони нормальні ? Можна буде домовитисяКредит капітал.
Незнаю.Приходили різні пропозиції.Я ні з ким не домовляюсь.В їх я точно нічого не брала)))?І як вони нормальні ? Можна буде домовитися
Вибачте я перший раз зайшов на сайт Милоан а мого кредита там нема уже де його найтиКредит капітал.
Він вам дуже треба?)))?Незнаю де.Вони ж не вказують кому перепродали.Вибачте я перший раз зайшов на сайт Милоан а мого кредита там нема уже де його найти
Ну то все, ви вільні, нема у вас такого боргу, видихніть і відсвяткуйте))а мого кредита там нема
Ждите письма)Вибачте я перший раз зайшов на сайт Милоан а мого кредита там нема уже де його найти
Яке ? Можна подробнішеЖдите письма)
Як яке?) В конверті))))Яке ? Можна подробніше
Скорей всего продали джи-джи финансВибачте я перший раз зайшов на сайт Милоан а мого кредита там нема уже де його найти
Долго просрочка? Так и не обьявились те, кому продали?Вибачте я перший раз зайшов на сайт Милоан а мого кредита там нема уже де його найти