МФО чоловіка , як жити далі!?

• Автор теми Автор теми $Квіточка$
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K
Ага, існують, взяли 5000, віддали вже 10000 точно. а це заглянула через погашай, то очі на лоб полізли, борг 13000. Пішли вони на ......
Аналогично.Брал 20. Отдал на неделю позже ещё стоко же насчитали.Посланы на куй с остальными.Продали калам укрколлект.
Дякую за підтримку!!! Я рідним теж кажу. що це не халепа, а тимчасові труднощі і все буде добре. Хоча до форуму в голову лізли страшні думки.. Жили добре, але так сталося... Значить так випробовує нас, нашу сім"ю доля.. Я вирішила не здаватись, не платить їм, досить і так обдерли до нитки. Заспокоїтись, чоловіка настроїть, головне взяти себе в руки і зароблять гроші на сім"ю, а не на таблетки від нервів і цих шарлатанів..!!!
Молодчинка!Свой Человек!

Психологічний тиск, дзвінки, листи....Наприклад свекруха боїться, що заберуть будинок, майно.... Пояснюю, що такого ще нікому не було.. Себе накручує і мене заодно.
Как вести себя с МФО (краткая инструкция) читали эту тему? С п.3,9 можно в принципе не спешить, а вот остальное обязательно к исполнению)

Доброго вечора всим!. По -перше- дякую всим форумчанам за підтримку, поради, випадково натрапила на форум пару місяців назад і знайшла тут підтримку! По -друге - чоловік набрався МФО(так склались життєві обставини)....(((( Частину погасили, на частину вже не мали коштів... Зараз почався терор, надсилають листи, клеють в під"їзді, дзвонять нам, родичам, сусідам, шлють смс. Займи брали з лютого місяця, просрочки з березня , квітня. Як вистоять? Чоловік геть морально подавлений , що втяг сім"ю в таку халепу....
Майже така ситуація як і у Вас. Ви молодець що підтримуєте чоловіка. У мене спочатку не було підтримки, не було форуму то ще й аптека додалася. Не слухайте тих псіхопадів. У мене режим польоту і навіть не хочу дивитися хто дзвонить. Повірте легше. А рідні теж зрозуміють. Я з деякими як з колекторами вже говорила. Нічо нікому не відвалися від тих дзвінків. Тримайтеся, все буде добре.

зачем мужа разоблачать...
Знаєте, дякую і вам за відповідь, гроші бралися, коли свої закінчились на допомогу по лікуванню рідної людини. В день доходило до 5000 тисяч, і коли Вам говорять житиме чи ні..., всі методи хороші. А ви прикол гоните, не на гульки чоловік брав, розчарую вас

Знаєте, дякую і вам за відповідь, гроші бралися, коли свої закінчились на допомогу по лікуванню рідної людини. В день доходило до 5000 тисяч, і коли Вам говорять житиме чи ні..., всі методи хороші. А ви прикол гоните, не на гульки чоловік брав, розчарую вас
причем тут гульки ?

Доброго вечора всим!. По -перше- дякую всим форумчанам за підтримку, поради, випадково натрапила на форум пару місяців назад і знайшла тут підтримку! По -друге - чоловік набрався МФО(так склались життєві обставини)....(((( Частину погасили, на частину вже не мали коштів... Зараз почався терор, надсилають листи, клеють в під"їзді, дзвонять нам, родичам, сусідам, шлють смс. Займи брали з лютого місяця, просрочки з березня , квітня. Як вистоять? Чоловік геть морально подавлений , що втяг сім"ю в таку халепу....
Скажу так, мы не от хорошей жизни туда попадаем. Пусть не грызёт себя. Поддержите его. Поверьте, не так страшен чёрт, как его рисуют!!!! Мира вам и терпения.

Одесситы они такие...Уверен прикол не со зла.

А вы напоминайте ему каждый день какой он сильный у вас и как вы гордитесь тем, что он так хорошо держится, и что не каждый мужчина так бы смог...а он такой умничка! Посмотрите после этого как быстро исчезает их подавленость)
Глядишь настроение и самооценка у мужа подымется и станет он как Я - гнобить звонилок)))
Будет мне конкуренцию создавать)
А як краще- ігнорить дзвінки і листи, чи розмовляти і ставить перед фактом, тіло позики гашу і все, і то коли гроші будуть...((( Свекруху дістали дзвінками, листами, проживає в селі і туди добрались. Погрожують ст. 190 і 222. Знаю, що це нічого за собою не несе..., але...
Лучше если общаться говорить идите в пещеру к медведю - пусть он вас ТОГО!)

ну вот я и говорю, тем более если брал по делу и действительно нужно было пусть муж этот форум почитает и вообще задумается о положении вещей в стране и если прижало берёт сколько нужно и даже с запасом у мфо или банков, не обеднеют и голове болеть не о чём)) но не пытается решить свои проблемы деньгами людей плывущих с ним в той же лодке из которой прыгать некуда, вокруг океан)))

Просрочки по Ваша готівочка, Швидко гроші, Кредит бокс, Кредит +, Манівео, Мілоан, Fin-X, Файна готівка. Прочитала багато інформації, у всих по різному, коли все це закінчиться...!?( Тим паче спочатку ми платили цим шахраям...
Розклеюють швидше за все фінікси і Ваша готівочка. Переплати по чомусь є? По тому, де є пролонгації і накрутили % - раджу вислати запит з вимогою надати документи в мфо, далі - в НБУ. Дехто одразу пише в НБУ. Це якщо збираєтесь вирішувати питання. Міняти номери телефонів всім по максимуму. Всіх хто морально довбе, навіть рідню - слати на***н (сама через це пройшла і проходжу). Ви - єдина підтримка чоловіка і опора, яка допоможе не розклеїтись і не дай Бог нічого з собою не зробити (на жаль, знаю такі випадки).

Тобі як жінці респект. Не утримався. Ну а чоловіку хз. Темнить. Думай

Розклеюють швидше за все фінікси і Ваша готівочка. Переплати по чомусь є? По тому, де є пролонгації і накрутили % - раджу вислати запит з вимогою надати документи в мфо, далі - в НБУ. Дехто одразу пише в НБУ. Це якщо збираєтесь вирішувати питання. Міняти номери телефонів всім по максимуму. Всіх хто морально довбе, навіть рідню - слати на***н (сама через це пройшла і проходжу). Ви - єдина підтримка чоловіка і опора, яка допоможе не розклеїтись і не дай Бог нічого з собою не зробити (на жаль, знаю такі випадки).
Так, клеють Фінкси. Їм платили, коли вчасно, коли з запізненням, пролонгацію настирно пропонували, але ми не робили. Договір оформляв на відділенні( ще файна готівка і ваша готівочка), все інше через інет.

Якщо вже обзвонили сусідів і родичів,під'їзд обклеяли,то що вже Вам боятися?Саме срамне і страшне-що узнає оточення.А тепер заспокойтеся,по телефону вообще з мфо не спілкуйтеся.Одне тільки неприємне,що Вас чекає- це написи і блок карток,але це пережити можна.Ви молодець,що підтримуєте чоловіка,все наладиться і буде добре.

Якщо вже обзвонили сусідів і родичів,під'їзд обклеяли,то що вже Вам боятися?Саме срамне і страшне-що узнає оточення.А тепер заспокойтеся,по телефону вообще з мфо не спілкуйтеся.Одне тільки неприємне,що Вас чекає- це написи і блок карток,але це пережити можна.Ви молодець,що підтримуєте чоловіка,все наладиться і буде добре.
Дякую, зп отримує на руки, блоку карт не боїмося. Мене дуже страшить стан чоловіка, по житті веселий, комунікабельний- зараз замкнувся, схуд майже на 20 кг, на роботі весь час, не можу підходу до нього знайти....

Дякую, зп отримує на руки, блоку карт не боїмося. Мене дуже страшить стан чоловіка, по житті веселий, комунікабельний- зараз замкнувся, схуд майже на 20 кг, на роботі весь час, не можу підходу до нього знайти....
[/QUOTEЯкщо зп не на карту,то у Вас всьо гуд.Хай форум почитає,зразу попустить.

Назад
Угорі