МФО. БІЗНЕС ПОЗИКА. СУД

• Автор теми Автор теми Лесічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня! Як і здебільшого всі ми тут, бо маємо проблеми з МФО, однак незважаючи, що вдалося врегулювати майже всі питання з МФО, бізнес позика подала позов про стягнення заборгованості . Загальна сума стягнення 124 000, при тілі 29 000. ХЕЛП!!! Прошу про допомогу, можливо є варіант виграшу справи в частині зменшення суми стягнення? Це колосальні кошти (((

Ну ось... 19.09.суд з БП. Сподіваюся затягну по максималці суд.процес, вирішив сам захищатися. Є декілька варіантів аби зменшити суму боргу + є декілька хороших рішень суду в першій інстанції ( хоча апеляція думає по іншому) однак, судді в районах починають судити ( по моєму, деякі розсудливо) скоро побачимо )
З моїх 20к, хочуть 124к цікаво:)
Обов’язково поділюсь результатом.
Неможу не поділитися, але вирішив повертати незаконно сплачені комісії по закритих позиках. перші фінХ. На черзі Швидко Гроші, якщо все буде ок, то боргам скоро буде кінець і я буду дзвонити і запитувати,
- в чому проблема, чому не платимо? Подаємо нв виконання рішення?)))
Гадаю все вийде🙏

Ну ось... 19.09.суд з БП. Сподіваюся затягну по максималці суд.процес, вирішив сам захищатися. Є декілька варіантів аби зменшити суму боргу + є декілька хороших рішень суду в першій інстанції ( хоча апеляція думає по іншому) однак, судді в районах починають судити ( по моєму, деякі розсудливо) скоро побачимо )
З моїх 20к, хочуть 124к цікаво:)
Обов’язково поділюсь результатом.
Неможу не поділитися, але вирішив повертати незаконно сплачені комісії по закритих позиках. перші фінХ. На черзі Швидко Гроші, якщо все буде ок, то боргам скоро буде кінець і я буду дзвонити і запитувати,
- в чому проблема, чому не платимо? Подаємо нв виконання рішення?)))
Гадаю все вийде🙏
Удачи вам надеюсь у вас все получится

Назад
Угорі