МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K

Ivan G

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
20
Бали
8
Ivan G не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
72 МФО на двоих.... Жёстко... Ничего не делайте, никаких заявлений писать не нужно.

Нікому...нікуди...нічого...не пишіть!!!
Виходьте на прострочення і тримайтеся там!!!

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних
Толку ноль
та на реструктуризацію боргу
а це взагалі шкідливо робити
та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
чекати коли будуть пропозиції закрити за тіло, або тіло + пару грн, і неважливо, мфо вам запропонує, чи факторята

Ivan G,як довго Ви з дружиною гралися в гру:"Не лінуйся,перекредитуйся і пролонгуйся"?
Я представляю яка у Вас там сума тільки самих тіл:wacko:
Вам порада:на даний момент видихніть і забийте на всіх і вся!?

писать точно не стоит!рестуктуризация это еще то болото!

Включайте режим ❄️ вместе с женой, и ждите списаний, оплата за тело и т.п.(если хотите вообще платить)

Ivan G,як довго Ви з дружиною гралися в гру:"Не лінуйся,перекредитуйся і пролонгуйся"?
Я представляю яка у Вас там сума тільки самих тіл:wacko:

Вам порада:на даний момент видихніть і забийте на всіх і вся!?
Два роки, вже сил нема, підкажіть яку програмку на айфон установити, щоб з базою була?

Два роки, вже сил нема, підкажіть яку програмку на айфон установити, щоб з базою була?
На айфон не знаю.В мене андроїд.
А навіщо Вам та база?Вкл.функцію невідомі номера без звуку та й досить.Менше знатимете,які шараги дзвонять,крепше спатимете?

Даааа,не погано,не погано)))?
Взагалі ніяких рухів не робіть.Краще "загубіться" на деякий час.

Ivan G, ви новий рекордсмен на форумі за кількістю шараг?
Це ще не все, кредитки з 5 банків пусті, але плачу поки що кожен місяць. З банками теж включати сніжинку, як ви думаєте, а то вже на маму взяв 15 шараг, щоб карти перекрити? Отака ситуація. Можливо есть яка платна програма антиколектор, підкажіть?

Вам с женой нужно залечь на дно на ближайшие полгода.
У меня 32 мфо и просрочка уже больше 2 лет - полёт нормальный.

Соцмережі усі повидалять. Вібери, вацапи і телеграми видалити, встановити нові. Всі картки, які засвічені в мфо закрити

З банками теж включати сніжинку, як ви думаєте, а то вже на маму взяв 15 шараг, щоб карти перекрити? Отака ситуація. Можливо есть яка платна програма антиколектор, підкажіть?
Гарний синок :good:

Назад
Угорі