Мені вчора дзвонила знову Аліна з Швидко гроші

• Автор теми Автор теми Юлія Володіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юлія Володіна

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
48
Бали
5090
Юлія Володіна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені вчора дзвонила знову Аліна з Швидко гроші, погрожувала, що забере дитину соціальна дитина, погрожувала розправою над дитиною в дитячому будинку. Я записала розмову і після цього подзвонила на гарячу лінію контролю якості. Пояснила оператору всю ситуацію, а також сказала, що після цієї телефонної розмови мені стало погано, я визвала швидку і лікарі зафіксували мій стан і це все сталось після телефонного дзвінка, сказала, що з цією довідкою від лікаря я йду в поліцію і тепер вони будуть розбиратись з цією Аліною. Звичайно що ніяка швидка не приїжала, але мене лякають, от і я лякаю. Після розмови з гарячою лінією контролю якості обслуговування більше дзвінків немає)

Мені вчора дзвонила знову Аліна з Швидко гроші, погрожувала, що забере дитину соціальна дитина, погрожувала розправою над дитиною в дитячому будинку. Я записала розмову і після цього подзвонила на гарячу лінію контролю якості. Пояснила оператору всю ситуацію, а також сказала, що після цієї телефонної розмови мені стало погано, я визвала швидку і лікарі зафіксували мій стан і це все сталось після телефонного дзвінка, сказала, що з цією довідкою від лікаря я йду в поліцію і тепер вони будуть розбиратись з цією Аліною. Звичайно що ніяка швидка не приїжала, але мене лякають, от і я лякаю. Після розмови з гарячою лінією контролю якості обслуговування більше дзвінків немає)
ви молодці, я чогось так не додумалась

ви молодці, я чогось так не додумалась
Ця Аліна така ідіотка!! Що вона мені тільки не говорила декілька днів. Всі розмови записані. Тепер не отримають від мене ні копійки лишньої

а я дурна заплатила, вони взагалі кончені якісь
Кончені, не спорю!! Але заплачу, коли буду мати можливість і ту суму, яку брала.
Вчора сказала їм, якщо я така погана, то хай подають на мене в суд, сказали, що вони в суд не подають, в них інші методи вибивання грошей)

Кончені, не спорю!! Але заплачу, коли буду мати можливість і ту суму, яку брала.
Вчора сказала їм, якщо я така погана, то хай подають на мене в суд, сказали, що вони в суд не подають, в них інші методи вибивання грошей)
вони єдині які мене конкретно достали, через них чуть з роботи не полетіла

Так мани теж цикаво
Подскажите как с ними бороться

А у Вас записи ее голоса нет? Тоже какая то кончита звонила- пугала

У контактного лица есть запись я пока трубки не беру

Завтра скину
А что есть предложения борьбы с ними?

14 дней
Сегодня позвонили контактному с угрозами.

введите в ютубе "
NEW!.Наш первый рейд. Колл-центр "Швидкогрошi"-враг граждан Украины!

там есть эта Алина что вам звонила)

kilu83, Вы уверены, что это она?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі