Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Та яка різниця???!!! Війна у країні!!!! ????мені ото суто ваші проблеми! Напевно ЩЕ ПОКИ маєте дах над головою? А ось у Харкові і Маріуполі мало хто. У Бородянці майже ніхто. У Києві дехто без даху і розстрілюють цивільні авто, діти гинуть. На Олени Теліги, позавчора родина з п'яти чоловік їхала, дврг розстріляли. Батько, мама й донька 10 рочків вбито, а ще двоє у лікарні, яку згодом бомбили. Вчора на Лук'янівці телевежу йобнули, п'ятеро цивільних загинуло, п'ятеро поранено. Вам детально ще про Харків, Маріуполь та Бородянку розповісти, чи про Гостомель та Херсон??????? Йдіть в ***** зі своїми страхами щодо мфо. Вибачте наразі.
Они в жoпe. После войны колл центры никому не будут нужны в принципе. Даже колл центры говнарей. Страну, города нужно будет восстанавливать. И всё ручками. А там тяжелее мыши не держало. А если узнают, зто оно было до войны...ууух. я б посмотрела на это ????
Малолетки прыщавые, которые так издевались над людьми и их окружением, работой, которые пытались опозорить. У них ничего не получилось в мирное время. Сейчас так тем более
Сугубо по теме.
Скорее всего не будет ничего, если не оплатите. Уверен на 99%. Абсурдно будет что-то требовать.
Я ЗП не хочу просить за прошлый месяц, потому что знаю на сколько это сейчас проблемно и как это сложно, а Вы о кредите.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.