Мені потрібна переадресація колекторів(на мене)

поуніжати колекторів, посміятись з них.

ти не в курсі, як працює переадресація
Що ж. Цікаво про що говорить будете. Я сенсу не бачу. В них рандомні відповіді із скриптів. А ті хто говорить не із скриптів, можуть наробити каки родичам і знайомим. Вайбер з групами. Інста і коментарі. Фейсбук. Телеграм.

Активні дзвінки не припиняються довше, поки є будь-яка відповідь з номера. Також є моменти, коли кали пропонують за тіло закривати. Цей момент не завжди треба ігнорувати. Не думаю, що Ви будете попереджати того кому реально дзвонили про таку домовленість. А це вже як ведмежа послуга….

Просто попереджайте людей про можливі наслідки Вашого контенту.

поуніжати колекторів, посміятись з них.
то беріть тоді на себе кредити та смійтеся скільки завгодно. Колектори можуть і в діалозі назвати персональні дані людини, з якою спілкуються. А якщо якісь біти/кріпсі та інші, то ваш контект може тільки погіршити життя

то беріть тоді на себе кредити та смійтеся скільки завгодно. Колектори можуть і в діалозі назвати персональні дані людини, з якою спілкуються. А якщо якісь біти/кріпсі та інші, то ваш контект може тільки погіршити життя
Так выше он писал, что этот вариант не подходит. Правда, я лично не понимаю почему... Хотя... На чужой козе проще выезжать.

Бо легше говорити, коли знаєш що не буде наслідків для тебе особисто. Нариваєшся на бітів, посилаєш їх в три кола. Вони додають до атообдзвону всіх кого знайшли. На тиждень.
Комусь контент, а комусь не дуже смішно. Якби дзвонили напряму до автора теми, то він би розумів про що просить і знав би можливі наслідки…

Він просто не був в боржниках. І все.

Бо легше говорити, коли знаєш що не буде наслідків для тебе особисто. Нариваєшся на бітів, посилаєш їх в три кола. Вони додають до атообдзвону всіх кого знайшли. На тиждень.
Комусь контент, а комусь не дуже смішно. Якби дзвонили напряму до автора теми, то він би розумів про що просить і знав би можливі наслідки…

Він просто не був в боржниках. І все.
Я нещодавно бачила відос, що якісь кали ставлять бот-обзвін з матюками

Пчёл, Я хз о чем с ними сейчас говорить) 90% из них строго заскриптованы)
О законах говорить глупо, а отвлекаются они очень редко…

Пчёл, Я хз о чем с ними сейчас говорить) 90% из них строго заскриптованы)
О законах говорить глупо, а отвлекаются они очень редко…
Вообще не имеет смысла.
Я в свое время, когда активно общался с ними, тогда ещё можно было говорить и кое-какой контент смастерить. А сейчас... Не, может с биткепитал можно. Но последствия могут быть грустные

Доброго дня!
Як вони сете поводять?
Так як швидко?
Протермінуваня другий тиждень
Агресивно, все у класиці жанру. Через 50+ днів влаштовують шоу зі спам-атакою, групами у Вайбері, терор 🙃

Агресивно, все у класиці жанру. Через 50+ днів влаштовують шоу зі спам-атакою, групами у Вайбері, терор 🙃
Всіх ваших знайомих знайшли??як часто телефонували???та коли закінчили??

Всіх ваших знайомих знайшли??як часто телефонували???та коли закінчили??
Навіть сусідів через вулицю, просто людей з району. Ось після 50+ дня кожен день, 2 тижні. Доки не вирішила з ними питання, бо дісталися вже до більш вагомих людей 😒

Назад
Угорі