Менеджер Кристина

• Автор теми Автор теми Лилия030194
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Понимаете Вам она могла представится Кристина, а мне мне ММари

Дуже схоже на правду.
А чоловічого роду -наріки.

Ну мені такий телефонує з гроші всім. Що воно тільки несе!
Так воно блатне по телефоні тількі,а так то таке собі ходяче сцикло яке боіться кожного шоруху,то ще така коза із ШГ так розпиналась,так вислужувалась,покі моіх дітей незатронула я іі слухала брєд,коли вона почала за дітей мені говорити що закордоном багато дають за дитячі органи:hunter:,і тут Остапа понесло,мені вже було плювати,чи записує вона ту розмову чи нє, но твapb отключілась со старта,вже ту ходячу кікімору я нечую більше року ,тепер лише до мене ,,мужчіни,,дзвонять:hi:представляються коханцями:ahaha::ahaha::вай:

Так воно блатне по телефоні тількі,а так то таке собі ходяче сцикло яке боіться кожного шоруху,то ще така коза із ШГ так розпиналась,так вислужувалась,покі моіх дітей незатронула я іі слухала брєд,коли вона почала за дітей мені говорити що закордоном багато дають за дитячі органи:hunter:,і тут Остапа понесло,мені вже було плювати,чи записує вона ту розмову чи нє, но твapb отключілась со старта,вже ту ходячу кікімору я нечую більше року ,тепер лише до мене ,,мужчіни,,дзвонять:hi:представляються коханцями:ahaha::ahaha::вай:
Так я його і інших не боюсь . Аж самій цікаво коли я така смілива стала:). Назвала сьогодні імбіцилом і послала куди подалі.

Так я його і інших не боюсь . Аж самій цікаво коли я така смілива стала:). Назвала сьогодні імбіцилом і послала куди подалі.
Форум багато дає такоі можна сказати відвагі,якби не форум,то незнаю як було б це все пережити?А ви молодці так тримати,бути сміливим і наглим ??треба,особливо до любопитних людей,які своі справи не можуть владнати але чужі найкраще облити брудом.

Вкладення

• загружено.webp
    загружено.webp
    9.1 Кб · Перегляди: 65
Меня ведёт какая то Кристина,кто-то имел с ней дело?как-то можно договорится о списании %?
Что это еще за особь с низкой социальной ответственностью? Что может быть общего у Вас с этой Кристиной? Одумайтесь и сходите помойте руки... :yes2:

По ходу просто текучка кадров,т.к,многие не выдерживают морально.Да хоть Папой Римским может представиться,это просто голос.А если реально,то есть на тело,так и говорите,пусть дают гарантийку официально и решите с ними проблему.

Назад
Угорі