Мене вже криє від дзвінків і смс сосідам.

• Автор теми Автор теми Я и только я
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Я ни в коем случае не осуждаю. Наоборот, хочу сказать то, что не важно, что там будут говорить. Это все временно.
Посмотрите на фото: это все, что им можно ответить: пусть думают одно, но мы покадем им. .
А я полтора года..????

Доброго вечора. Мене вже криє. Позвонила мама і каже, що сосідкині малі дзвонять, пишуть смс, безперестанку, що мене розшукують. Що я взяла кредит в 15 банкам і невіддаю. Хоть неїдь до мами. Що казати сосідці? незнаю. Допоможіть.

А якщо напишуть в поліцію на мене, я нехочу, щоб вона знала про мої долги. Що мені робити???
Я,сама своїх просила,щоб на мене писали.
А поліція може сказати, які в мене долги?

Про долги знає тільки чоловік. Мамі некажу бо вона вчителька, і вона невіре тільки каже, що це робиться? Сосідці вона сказала: якщо в неї 15 кредитів, то це треба по всій Україні взяти. Але на душі непособі.
Не може

Нет глюче. Малій
Доброго вечора. Перепрошую : телефонують малим чи малі телефонують? Якщо їм, то запитайтеся де купували номери.
До мене приходили люди з лагейта і казали:
"Купив малій номер.. через пару місяців почали звонити і казати, що вона винна. Можете їй показати, що я написалала..
Це дійсно правда.. чим можу.
Но просрочка уже давно.
Но просрочка уже давно.
Но просрочка уже давно. Ніякої тішени.

Останнє редагування:
Доброго вечора. Мене вже криє. Позвонила мама і каже, що сосідкині малі дзвонять, пишуть смс, безперестанку, що мене розшукують. Що я взяла кредит в 15 банкам і невіддаю. Хоть неїдь до мами. Що казати сосідці? незнаю. Допоможіть.
Мошенники, везде мошенники-так и говорите.

Моя прекрасная мама, которой я безумно восхищаюсь, посылала всех в суд и говорила что я у неё уже взрослая корова без мозгов)))) а у неё своих проблем хватает.
Бегающим и орущим соседям я говорила что их беспокоят мошенники, что мне конечно жаль и я не возражаю если они пойдут в полицию.
На этом как бы всё.

Назад
Угорі