Маю з'витись в Обласне управління для дачі показання..

• Автор теми Автор теми Kris's
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Скажите пожалуйста на каком сроке просрочки предложили закрыть за тело? и каким образом это было? и большое ли у вас тело?
Брав в березні цього року, запропонували 2 тижня тому. Ну майже 5 місяців ігнорилося)) Подзвонили до мами сказали що тіпа останній раз вони акцію пропонують, тіло здається 5500.

Брав в березні цього року, запропонували 2 тижня тому. Ну майже 5 місяців ігнорилося)) Подзвонили до мами сказали що тіпа останній раз вони акцію пропонують, тіло здається 5500.
Их «последних раз» будет ещё мнооооого ?

Але він назначив зустріч на завтра. На 16:00
Сказав куди під'їхати. А якщо я не з'явлюсь, то що буде ?
Він ж не просто так зустріч назначив
Послухайте розмови бистрозайму "слідчого" на ютубі

Kris's,
Він ж не просто так зустріч назначив
Завтра выходной. Будет звонить, скажите что связывались с работниками полиции, и вас предупредили что это мошенник.

Kris's,
Сьогодні до мене подзвонили з Обласного управління Львівської області, Тищенко Дмитро Олександрович
Повідомив про те що, Бистро займ подали заяву на мене що я шахрайка і не збираюсь оплачувати кредит, та переховуюсь
Назначив мені зустріч на завтра в тому облас.управлінні на 16:00, візьме показання в мене та в юриста від тої організації.
А потім відправкою заяву на суд, і сказав ви там будете з ними судитись.
Як мені діяти дальше??
Що говорити?
Підскажіть хорошого юриста!
Це брехня, у мене теж було дзвонив нібито слідчий з Рівного і теж казав приїхати, а потім вияснилось що то просто колектор

Він ж не просто так зустріч на
Сьогодні до мене подзвонили з Обласного управління Львівської області, Тищенко Дмитро Олександрович
Повідомив про те що, Бистро займ подали заяву на мене що я шахрайка і не збираюсь оплачувати кредит, та переховуюсь
Назначив мені зустріч на завтра в тому облас.управлінні на 16:00, візьме показання в мене та в юриста від тої організації.
А потім відправкою заяву на суд, і сказав ви там будете з ними судитись.
Як мені діяти дальше??
Що говорити?
Підскажіть хорошого юриста!
Це все дурня! Було таке і у мене- неприємно спочатку звичайно- зате потім посмієтися над собоюі цими придурками!

Назад
Угорі