Маю з'витись в Обласне управління для дачі показання..

• Автор теми Автор теми Kris's
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьогодні до мене подзвонили з Обласного управління Львівської області, Тищенко Дмитро Олександрович
Повідомив про те що, Бистро займ подали заяву на мене що я шахрайка і не збираюсь оплачувати кредит, та переховуюсь
Назначив мені зустріч на завтра в тому облас.управлінні на 16:00, візьме показання в мене та в юриста від тої організації.
А потім відправкою заяву на суд, і сказав ви там будете з ними судитись.
Як мені діяти дальше??
Що говорити?
Підскажіть хорошого юриста!

Цей ххххх.......... з бистрозайма звонить багатьом
то він з Теропольського управління, то з Херсонського то ще з другого обласного

Це мусор, якого вигнали з поліції і не може вийти з образа десь глибоко в своїй паскудній душі він мусор галімий
хотя насправді вже давно нагнали як погану шавку, він сів на телефон в бистрозаймі і внушає собі що він з поліції
і звонить і ххх... ню людям городить

Просто чм0 в якого життя Г...о- бо він Го...о

Відомий г....о-телефонний персонаж )

Цей ххххх.......... з бистрозайма звонить багатьом
то він з Теропольського управління, то з Херсонського то ще з другого обласного

Це мусор, якого вигнали з поліції і не може вийти з образа десь глибоко в своїй паскудній душі він мусор галімий
хотя насправді вже давно нагнали як погану шавку, він сів на телефон в бистрозаймі і внушає собі що він з поліції
і звонить і ххх... ню людям городить

Просто *** в якого життя Г...о- бо він Го...о

Відомий г....о-телефонний персонаж )
Круговорот кала в природе, мигрирует по областям

Сьогодні до мене подзвонили з Обласного управління Львівської області, Тищенко Дмитро Олександрович
Повідомив про те що, Бистро займ подали заяву на мене що я шахрайка і не збираюсь оплачувати кредит, та переховуюсь
Назначив мені зустріч на завтра в тому облас.управлінні на 16:00, візьме показання в мене та в юриста від тої організації.
Як мені діяти дальше??
Що говорити?
Заливают сказочники и не стесняются

Як мені діяти дальше??
Що говорити?
вы что?
я уже со следователем разговаривала....
Национальная полиция искала....
С адвокатом разговаривала....???
Такую чушь придумывают....

Як мені діяти дальше??
Що говорити?
Скажите что Вы не против встречи, но у Вас в это время запланирован старт с космодрома Байконур. По возвращении обязательно зайдете. :sarcastic: :sarcastic:
Але він назначив зустріч на завтра. На 16:00
Сказав куди під'їхати. А якщо я не з'явлюсь, то що буде ?
Він ж не просто так зустріч назначив
И вообще...заставляете меня пользоваться служебным положением. Здесь все знают, что я - генерал полиции. Инкогнито. Курирую все области страны. Я отменяю действия Вашего следователя - балбеса и вызову его на ковер в Киев. Вам же говорю, никуда ходить и звонить не нужно. Я сам всем дам распоряжения и приказ закрыть по Вам все дела. Все. Печать и подпись.

Останнє редагування:
вы что?
я уже со следователем разговаривала....
Национальная полиция искала....
С адвокатом разговаривала....???
Такую чушь придумывают....
Меня так следователька с шг искала,я начала задавать вопросы,а она на визг и маты перешла

Як мені діяти дальше??
Що говорити?
У меня тоже такое было, тоже с областного управления звонили только в этом областном управлении у меня друзья работают, сразу сказали что бред, но по моей просьбе проверили капитана полиции Павленко Максима Николаевича, и о Боги нет у них такого, как ни странно. Во-первых работники областного управления таким не занимаются. Во-вторых если вам не прислали официально повестку явится к следователю то это развод. А в-третьих когда такие звонят сразу надо говорить что выдача себя за полицейского уголовное дело и что весь разговор записан. Вот и все. И не надо себя накручивать это все пугалки.

Як мені діяти дальше??
Що говорити?

ООО знайомі схеми. Також дзвонили до моєї мами слідчий. Сказали що заяву написали на мене Бистрозайм. І ви не повірете, но я ще дальше на свободі?
P.s розвод ще той, ігнорьте і очікуйте що вам запропонують закрити за тіло як в моєму випадку.✊

ООО знайомі схеми. Також дзвонили до моєї мами слідчий. Сказали що заяву написали на мене Бистрозайм. І ви не повірете, но я ще дальше на свободі?
P.s розвод ще той, ігнорьте і очікуйте що вам запропонують закрити за тіло як в моєму випадку.✊
Скажите пожалуйста на каком сроке просрочки предложили закрыть за тело? и каким образом это было? и большое ли у вас тело?

Для сведения, если выплачена хоть 1 копейка в то же МФО, то очень сложно доказать сам факт мошенничества. (Кто-то из следователей сказал в каком-то интервью)

Назад
Угорі