Маю кредитів 6 і не маю чим платити

• Автор теми Автор теми Натусік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
Маю кредитів 6 і немаю чим платити, там процент такий високий, щей почали обдзвонювати родину незнаю що робити
В мене 4 конторы по 2 місяці просрочки. Перед просрочками видалив себе звідусіль і позакривав картки в банках. За 2 місяці нікого не знайшли і нікому не дзвонили, окрім мене.
Єдине, що можу порадити вам, це не реагувати на них. Всі смс що вам шлють, це безпідставні погрози, які нічого не варті. Родині поясніть що це шахраї і встановіть антиспам програми їм на телефони.
Домовитися з ними не варіант, тому просто ігноруйте і чекайте нормальних пропозицій. Тут або ви їх або вони вас. Тому не зламайтесь!

і да, ви тут - янгол з 6мфо
Тут 35-39 прохідний бал в світове правління антиколекшену)

В мене 4 конторы по 2 місяці просрочки. Перед просрочками видалив себе звідусіль і позакривав картки в банках. За 2 місяці нікого не знайшли і нікому не дзвонили, окрім мене.
Єдине, що можу порадити вам, це не реагувати на них. Всі смс що вам шлють, це безпідставні погрози, які нічого не варті. Родині поясніть що це шахраї і встановіть антиспам програми їм на телефони.
Домовитися з ними не варіант, тому просто ігноруйте і чекайте нормальних пропозицій. Тут або ви їх або вони вас. Тому не зламайтесь!
Я маю дитячу картку де получаю на дитину гроші, як тоді бути

Я пішла на роботу, там виплата на картку, тепер незнаю що ще з цим робити
Либо договориться с начальством о выплате на руки,либо получать зарплату на карту кого-то из родных,доже по договорённости

Маю кредитів 6 і немаю чим платити, там процент такий високий, щей почали обдзвонювати родину незнаю що робити
Тела большие? У меня 11 осталось, тела одно только 1.5, остальные от 5 до 10, звонки пережил, вот почти дошло ещё -2 конторы за тело. Ждите и не забивайте голову.

Так у Вас лайтовые сараи, собственно. Угрожают они, прямо скажем, вяловато (ну семёрка разве что). Ну схемки уже коллегами накиданы, изучайте, и без паники, главное.
А у меня 7 как сняли с карточки сразу 3к...так лагидные...тело просят уже месяц...просрочка 3мес

Маю 15 мфо 3 банка...и тоже платить не чем :ahaha:
А карточки не заблокували
Блин і таке буває, перший раз беру, тай питаю що і як буде далі

А я их заблокировала и переоформила..они у меня кредитные и пустые..не чего у меня теперь блокировать

Головне,щоб другого потім не було?
Куди??

Назад
Угорі