Щоденник Маю боргів в МФО і 2 банках 500000 тіла

• Автор теми Автор теми tanisponge
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 243

tanisponge

Читач
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
tanisponge не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
  • Limon: 14 000
  • Credit plus: 47 000
  • Credit 7: 46 000
  • First credit: 25 000
  • Moneyveo: 28 000
  • Slon credit: 39 000 (7 тис + 32 000)
  • Selfie credit: 48 000
  • Click credit: 26 000
  • My credit: 10 600
  • Tengo: 5 000
  • Amigo: 4 000
  • Pango: 2 500
  • Швидко гроші: 15 100
  • Finsfera: 4 000
  • Нова пошта: 57 600 (розрахунок: 36 місяців по 1 600)
  • Treba credit: 9 000
  • cashpoint: 13 000 (10 + 3)
  • cashtan credit: 40 000
  • твоя позика: 14 000
  • Bit capital: 30 000

Це все тільки тіло , була в такій депресії , залишилась сама з двома дітьми і боргами які брала під тиском колишнього чоловіка , від страху почала брати ще щоб перекривати і так десь півроку ..
Живу на те, що підторговую іграшками , Оформляла ФОП за цей час, місяць назад закрила , бо не витягую

Було 2 суди, по обом погоджені реструктуризації на рік, у липні ще три суди але і вони разом десь на 200000 , не тягну нічого , єлі хватає на проживання , що робити ?
Скоро відкриють виконавче бо оплатила тільки перший місяць реструктуризації і все, далі немає чим ..

Житла немає, тільки прописана у будинку батьків, з якими не спілкуюсь вже 10 років , і папа помер два місяці назад..

Не знаю як мені правильно робити, як жити..

На банкрутство збирать ?
Виконавчі погашать ?

Підскажіть будь ласка хто що знає

• Limon: 14 000
  • Credit plus: 47 000
  • Credit 7: 46 000
  • First credit: 25 000
  • Moneyveo: 28 000
  • Slon credit: 39 000 (7 тис + 32 000)
  • Selfie credit: 48 000
  • Click credit: 26 000
  • My credit: 10 600
  • Tengo: 5 000
  • Amigo: 4 000
  • Pango: 2 500
  • Швидко гроші: 15 100
  • Finsfera: 4 000
  • Нова пошта: 57 600 (розрахунок: 36 місяців по 1 600)
  • Treba credit: 9 000
  • cashpoint: 13 000 (10 + 3)
  • cashtan credit: 40 000
  • твоя позика: 14 000
  • Bit capital: 30 000

Це все тільки тіло , була в такій депресії , залишилась сама з двома дітьми і боргами які брала під тиском колишнього чоловіка , від страху почала брати ще щоб перекривати і так десь півроку ..
Живу на те, що підторговую іграшками , Оформляла ФОП за цей час, місяць назад закрила , бо не витягую

Було 2 суди, по обом погоджені реструктуризації на рік, у липні ще три суди але і вони разом десь на 200000 , не тягну нічого , єлі хватає на проживання , що робити ?
Скоро відкриють виконавче бо оплатила тільки перший місяць реструктуризації і все, далі немає чим ..

Житла немає, тільки прописана у будинку батьків, з якими не спілкуюсь вже 10 років , і папа помер два місяці назад..

Не знаю як мені правильно робити, як жити..

На банкрутство збирать ?
Виконавчі погашать ?

Підскажіть будь ласка хто що знає
Якщо вам не страшне блокування карток, то забийте і чекайте кращих часів, потім як розбагатієте позакриваєте. Банкрутство - це не означає що вам все спишуть. Вам просто зібʼють всі борги до купи, можливо трошки зменшать суми, будете платити все одно. А віддати 100к за банкрутство теж наче б то не мало.

Як вам безробітній вилали такі суми? Мені з роботою половина відмовила, половина погодила 500-2000 грн.
Суми величезні. За все життя не розрахуєтеся. Прийдеться виходити заміж і міняти прізвище, як зробила моя одногрупниця. Або забити болт, з вас узяти нічого. Виконавчі нехай смокчуть палець, зп ж ви не отримуєте.

Як вам безробітній вилали такі суми? Мені з роботою половина відмовила, половина погодила 500-2000 грн.
Суми величезні. За все життя не розрахуєтеся. Прийдеться виходити заміж і міняти прізвище, як зробила моя одногрупниця. Або забити болт, з вас узяти нічого. Виконавчі нехай смокчуть палець, зп ж ви не отримуєте.
Ідентифікаційний номер не змінюється. Прізвище змінили, номер не міняється. Краще забити болт Заміж, ну це таке.

Чувствуется крайняя точка отчаяния.
Давайте так - если ничего нет, то и этим гаврикам взять нечего.
Суды и суды - это не конечная точка.
Послушайте, я читаю ваш текст и вокруг меня тьма сгущается, а оттуда голос "да пусть забьёт на всё это и живет жизнь дальше".
Сконцентрируйтесь на себе и детях в первую очередь! Найдите оплачиваемую работу, сейчас вакансий море.
Ищите для себя возможности роста и развития, а ене повод, чтобы лишний раз поныть и пожалеться себя.
А там замуж.... эхъ, романтика, я прям представил. Всё у вас будет хорошо.

Суми величезні.
Мне как-то сказали, что такие вопросы задавать не корректно, но мне тоже интересно как безработной выдали на пол ляма.
А сумма.... чего, у меня тоже поначалу так было, через 5 лет осталось 100к да и те уже бы отдал, но как-то принцип кусает отдавать больше тела при таком сроке.

1781587674207.webp

Советую обратить внимание на пирамиду Маслоу. Тут нет пункта "оплатить долги МФО и банкам".
Так что живите полной, насколько это возможно, жизнью.

Останнє редагування:
Підкажіть ще таке, що вам зараз заважає виїхати за кордон, оформити захист поки його ще десь дають, забити на те що відбувається тут, викинути українську сім карту, та розпочати нове життя?
Знову ж таки діти будуть нормально жити без ракет
Перечитавши ваш пост тільки це прийшло на розум

Назад
Угорі