Маю бажання подати в суд на деякі з МФО, хочу зменшити тиск колекторів

Natyllya, можливо й так, тут палка двох кінців, не можу дочекатись їхніх пропозицій за тіло, в мене таке враження що мені ці пропозиції обходять, бо на кожне таке повідомлення - реакція, а потім вони не признають такого факту ?
К сожалению, даже если вы выиграете суд (длиться будет пол года), то это не успокоит мфо. Ни во время суда ни после.
Я выигрывал суды, а с меня до сих пор просят деньги. Так это даже не я подавал, а на меня.
Я Вас поняла, благодарю ?? что делитесь)
Вам больше некуда потратить силы и деньги? Подавать в суд в случае мфо вообще не разумно. Кстати, учтите, что суд будет по месту регистрации мфо. Будете по городам ездить? Они же все где кто зарегистрированы? Не порите горячку, а лучше сядьте и детально изучите форум.
Говорят что по месту прописки )
Но спасибо ?
Могу вам сказать одно, лучше первому не лезть, кроме потраченного времени нервов и кучу денег, ожидаемого результата можете не получить.
Виталий - как успокаивающе ? на этом форуме ))))
Та мабуть так буду робити.
А потім такі теми читати
Тіштесь ?
Мені теж терміново потрібний юрист у Луцьку. Якщо когось знайдете, поділіться інформацією, будь ласка
У Вас довгий список?

Останнє редагування:
Колектором наймися, з такою манерою спілкування ?
Працюю на пів ставки.
Я дав вам пораду.
І вказав що ви плануєте робити дурницю.
Зверніть увагу ніде, я не перейшов на особистості.
Ви пораду проігнорували.
Образилися на те що вам сказали, що ваші дії нерозумні.
Перейшли на особисті образи.
Бажаю вам найти вашого юриста.
Результати будуть передбачувані та закономірні.

Какое там. Грешно смеяться с недалеких
Гуру мастер ????❤️ Добра тобі ??!
бо видно в дефіциті))) і до самооцінки +++++ , а то як дивлюсь тільки і вмієш розкидатись «осудженням» в бік інших ))) тож перестань, бо як тут ти «шариш» то це не дає ніякого права кидати в мій бік образи, всі ми люди) як ніяк, як тут розуму вистачає, то можливо в інший справах може бути дефіцит,прийдеться звернутись за допомогою до когось, а відповідь буде аналогічна, приємно стане?)))
Працюю на пів ставки.
Я дав вам пораду.
І вказав що ви плануєте робити дурницю.
Зверніть увагу ніде, я не перейшов на особистості.
Ви пораду проігнорували.
Образилися на те що вам сказали, що ваші дії нерозумні.
Перейшли на особисті образи.
Бажаю вам найти вашого юриста.
Результати будуть передбачувані та закономірні.
Воно і видно)))
AlenaRyabova, окрім насмішок я ніяких порад не побачила)

Гуру мастер ????❤ Добра тобі ??!
бо видно в дефіциті))) і до самооцінки +++++ , а то як дивлюсь тільки і вмієш розкидатись «осудженням» в бік інших ))) тож перестань, бо як тут ти «шариш» то це не дає ніякого права кидати в мій бік образи, всі ми люди) як ніяк, як тут розуму вистачає, то можливо в інший справах може бути дефіцит,прийдеться звернутись за допомогою до когось, а відповідь буде аналогічна, приємно стане?)))

Воно і видно)))
AlenaRyabova, окрім насмішок я ніяких порад не побачила)
Стосовно мене - то коли я морожу дурню - і мене заслужено посилають науй, чи обізвуть. Я визнаю свої помилки, і кажу Дякую.
Правда, щоб визнати свою не правоту потрібно мати яйця.)

Стосовно мене - то коли я морожу дурню - і мене заслужено посилають науй, чи обізвуть. Я визнаю свої помилки, і кажу Дякую.
Правда, щоб визнати свою не правоту потрібно мати яйця.)
Не правота в тому що тему створила?)))
У мене немає яєць, я жінка)

Все закругляйтесь вы уже ссориться это я не только вам.
Чисто мое мнение, не стоит оно ломаного гроша, что бы первым идти в суд. предложений закрыть за тело, можно и так дождаться

Тому до Вас претензій жодних)
Все закругляйтесь вы уже ссориться это я не только вам.
Чисто мое мнение, не стоит оно ломаного гроша, что бы первым идти в суд. предложений закрыть за тело, можно и так дождаться
Так ніхто і не свариться, так споримо чуть чуть.

Доброго дня! Маю бажання подати в суд на деякі з МФО, хочу зменшити тиск, також хочу швидше врегулювати свої питання, щоб вилізти з цієї ями. Потрібні рекомендації.
Динеро/Укр позика, Манівео, бистрозайм, кредит каса
Дрібніші по тілу Гоуфінгоу, кредит 7, мілоан - закриваю
Добрый день. А как Вы закрываете кредит 7. У меня 2500 на 15.03., сегодня хотят более 7000. Прошу только тело закрыть ни в какую. Коллажи на дочь сотрудницы в Вайнберг бросили им, мне и мужу.

Добрый день. А как Вы закрываете кредит 7. У меня 2500 на 15.03., сегодня хотят более 7000. Прошу только тело закрыть ни в какую. Коллажи на дочь сотрудницы в Вайнберг бросили им, мне и мужу.
т.е.вайбер

У
меня тоже с 15 просрочка только 04, там малая сумма, ну как тело именно , но сейчас мне кажется уже 5 есть точно

У

меня тоже с 15 просрочка только 04, там малая сумма, ну как тело именно , но сейчас мне кажется уже 5 есть точно
мороз?
Звонила сегодня 1545, зарегистрировали 15 дней ответ, долго ждать.но Все равно я думаю нужно стучатьс
конечно
я, чтобы этих твapeй чуть колбасило

детям пиз*юлей, адвокатам на мороженое- смотри, не перепутай, Кутузов.
hqdefault.jpg

Назад
Угорі