Щоденник Маю 13 мікрокредитів на потужну сумму !

• Автор теми Автор теми Хоквуд
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 126
  • Перегляди Перегляди 7K

Хоквуд

Форумчанин
Дописи
380
Реакції
266
Бали
1013
Хоквуд не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня )
Наразі маю

Манівео 23000 тис
Кредит Плюс 25000 тис
Кредит 7 20000 тис
Кредиткаса 18000 тис
Майкредит 13000 тис
Кліккредит 13000 тис
Евакеш 3900
Ловилаве 3500
Швидкогроші 11000
Авіра кредит 4000
Аванс кредит 9000
Слон кредит 5000
Селфі
кредит 4000

Доброго всім дня )
Наразі маю

Манівео 23000 тис
Кредит Плюс 25000 тис
Кредит 7 20000 тис
Кредиткаса 18000 тис
Майкредит 13000 тис
Кліккредит 13000 тис
Евакеш 3900
Ловилаве 3500
Швидкогроші 11000
Авіра кредит 4000
Аванс кредит 9000
Слон кредит 5000
Селфі
кредит 4000
Хизуєтесь? У мене більше!

Початок переговорів почався нещодавно , по всім протермінування майже місяць .
Кк як завжди погрожує судом , та звоне рідним , інші поки ще мовчать . З швидко гроші домовився на лояльні умови , селфе та слон теж пропонують списання відсотків та закриття одним платежем)
На минулому тижні закрив фінсферу які відправили гарантійного листа та списали відсотки майже до тіла , ось якось так )
Відносно , просто хочу виговоритися )

Кк як завжди погрожує судом , та звоне рідним , інші поки ще мовчать . З швидко гроші домовився на лояльні умови , селфе та слон теж пропонують списання відсотків та закриття одним платежем)
На минулому тижні закрив фінсферу які відправили гарантійного листа та списали відсотки майже до тіла , ось якось так )

Тоді вперед

Та почути поради від людей які влізли в це під час війни з новими договорами на 365 та як запевняють кредитори відсотками які цілком законні )

Так от , лудоманією не страждаю ! Вліз я в це можна сказати за власною ініціативою і позицією типу саме пройде . Пам'ятаю був період коли міг всі свої проблеми з кредитам закрити одним платежем , але вирішив побігати да дівчиною( а далі перекредитування незнання прав і ось маємо що маємо . Після того як знайшов форум , відчув що знайшов промінчик надії . Тож на цьому тижні зібрав яйця в кулак та почав штурмувати МФО зі власною ініціативою , і справді багато хто йде на поступки з клієнтами та навіть пропонують лояльні умови . Деякі навіть дякували за чесну та конструктивну бесіду , інші ж лаялися підвищували тон та грозили судом. Після декількох днів пропонували реструкторизацію але я в ніяку не погоджуюсь , наполягаю на суммі вигідній для мене і для компанії теж із гарантійним листом та довідкою про відсутність заборгованості . Як буде йти справа далі буду інформувати тут , та якщо якась із них буде йти на поступки буду ділитись досвідом та якими та доводами добився для себе саме вигідних умов )

Останнє редагування:
Оффтоп

9eae686319d195e99fa1467812230a88.webp

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

:rolleyes:
Ого, навіть таке буває ...

:попкорн::попкорн::попкорн:
Тус саме аргумент в тому що якщо вони хочуть отримати від мене кошти я згоден їх виплатити але зі списанням відсотків та внесенням однією сумою . Звісно ж із гарантійним листом ітд )

Але весело , вже відділи стягення судові відділи та департаменти зоряних війн підтягнулись , спілкуватись з ними весело звісно )

Пролонгации были? И какая просрочка была?
Просрочку була в два місяці , пронлогації не було . В один момент зателефонував дуже адекватний тіп і запропонував вигідні умови , зарання на електронну кинув гарантійний лист з печаткою і ми домовились на дату ))
так а с девушкой что?
Як і люба історія кохання закінчилась трагічно , я постійно на роботі і аргументи по типу " ти проводиш зі мною мало часу" мене не влаштовували ! І Це при тому що кожний вихідний приділявся їй . Але я її не виню))
На данний момент вже почали масово поступати пропозиція на закриття зі списанням і тд , але я почекаю більш вигідних пропозицій ! На данний момент самі лояльні це як би це не було смішно , швидко гроші , та селфі кредит. Авіра теж намагається щось вибити але із-за наглої поведінки одного із їх аборигенів йдуть лісом )

Останнє редагування:
Авіра теж намагається щось вибити але із-за наглої поведінки одного із їх аборигенів йдуть лісом )
Ще десь приблизно через п'ять років вони все ж таки зрозуміють, що не вони клієнтів годують, а клієнти їх.

Назад
Угорі