Майно боржників на аукціоні СЕТАМ

Вкладення

• 20230424_230159.webp
    20230424_230159.webp
    146.5 Кб · Перегляди: 60
А може то не мастило, а аналізи на сахарний діабет ?
Как там в том анекдоте, нет, сынок, это не тазик с холодцом, десять уже туберкулёзом болеем, сплевываем потихоньку.

Сорри за натурализм))
Наполовину повні
Я теж позитивним оптимізмом або оптимістичним позитивом майже заразився від цього меседжа)

Останнє редагування:
Демон, вот телефон дешевле перчаток
телефон.png

тут административное правонарушение.

таки всё же интересно - в чем смысл таких вот лотов, создание которых как бы дороже (с учетом времени) самого лота :rolleyes:

Останнє редагування:
телефон.png

тут администранивное правонарушение.

таки всё же интересно - в чем смысл таких вот лотов, создание которых как бы дороже (с учетом времени) самого лота :rolleyes:
Як на мене схоже на радянську бюрократію... мусять слідувати інструкціям, навіть накуй непотрібним і більш того які є збитковими.

телефон.png

тут администранивное правонарушение.

Я так понимаю, это не за долги по мфо.

Тогда понятно. За административку могут конфисковать

Я впевнений що виставляються такі лоти для залякування боржників.
Типу дивіться які ми грозні,забираємо все навіть непотріб))

телефон.webp

Я так понимаю "имитация работы","для отчётности" ? Но смех смехом,а людей жалко некоторых,у которых последнее забирают (как у деда перчатки и бутылки пустые )?

Останнє редагування:
телефон.png

І цікаво, як вони докажуть що це саме майно? Може це моєї бабусі? Чи це просто люди кажуть, що так, це моє

І цікаво, як вони докажуть що це саме майно? Може це моєї бабусі? Чи це просто люди кажуть, що так, це моє
Вы будете в каждой теме про майно и бабушку спрашивать? пункт правил 3.16 вам ни о чем не говорит?

Назад
Угорі