Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Майкредит и уступки. Лояльные условия погашения займа
Спасибо. Шараги есть, но получилось только с ними.Действительно джекпот. Уже полгода прошло, и изминений никаких, я на морозе, в суд никто не подал, сминила симку , живу в свое удовольствие. Все щнают что мошенники никто не общается. Только муж отвечает и в суд посилает, самьІе настьІрньІе Пердиткаса... досихпор ему звонят просят передать, он отвечает что не хочет передавать, что бьІ мне сами звонили, --- она ж говорят не отвечает, ну да- муж отвечает я ж телефон у нее забрал... Так и живем
100+ дней просрочки, тело 3, насчитало уже 11. Пока что висит "выставлена на оценку коллекторам". Отписал на почту дабы договорится на тело +/- мелочь за просроку. Любезнейшая Тамара с поддержки, ответила "ждите ответ". Посмотрим как пойдут на встречу, факт в том что брал там 5 раз, все время выплачивал, а тут вышла неприятная ситуация. Посмотрим что предложат. Одно могу сказать, МайКредит по отзывам ведет себя более-менее. Вот с Быстрозаймом реально проблемы, 70 дней просрочки, бараны упертые ничего не предлагают, только родным пару раз позвонили недавно. Вот как с ними вести дисскусию и переговоры-не знаю даже.
Если нет желания в телефоном разговоре, хотя они более менее адекватные. Письмо им на почту и пригрозить тем, что подадите заявление в нацком о том, чтобы была проведена "Реституция". Они вам еще должны останутся. А в нацком и правду стоить написать, что бы они от вас оть*бались
Если нет желания в телефоном разговоре, хотя они более менее адекватные. Письмо им на почту и пригрозить тем, что подадите заявление в нацком о том, чтобы была проведена "Реституция". Они вам еще должны останутся. А в нацком и правду стоить написать, что бы они от вас оть*бались
Я, П І Б , маю діючий кредитний договір з компанією «Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" » .Кредит був виданий на суму *ваша сумма* грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають *сумма* грн. від тіла кредиту.
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір № ___________ укладений між з компанією «Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" і» та П І Б , Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Пролонгаціями було виплачено *сумма сколько вы им уже отдали* грн.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу ______________(емейл)
дата, ПІБ
Ось вам приклад : обовязково знизу з ліва дату, а з права ПІБ
подать заявление в электронном виде, вбиваете в гугле "нацкомфінпослуг", первая страница в поиске - звернення громадян-электронне звернення. Советую скопировать, то что напишите, и сохранить в worde, к примеру.
Но сначала, просто советую отписать им на поддержку электронную, многие договариюватся, сам жду от них ответ, сослав на то, что частый клиент, может простят). В тексте просто незначительно упомяните нацком). Если никакой реакции не будет, либо откажут - смело пишите письмо.
Я, П І Б , маю діючий кредитний договір з компанією «Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" » .Кредит був виданий на суму *ваша сумма* грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають *сумма* грн. від тіла кредиту.
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір № ___________ укладений між з компанією «Товариство з обмеженою відповідальністю "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" і» та П І Б , Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Пролонгаціями було виплачено *сумма сколько вы им уже отдали* грн.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу ______________(емейл)
дата, ПІБ
Ось вам приклад : обовязково знизу з ліва дату, а з права ПІБ
подать заявление в электронном виде, вбиваете в гугле "нацкомфінпослуг", первая страница в поиске - звернення громадян-электронне звернення. Советую скопировать, то что напишите, и сохранить в worde, к примеру.
Post automatically merged:
Но сначала, просто советую отписать им на поддержку электронную, многие договариюватся, сам жду от них ответ, сослав на то, что частый клиент, может простят). В тексте просто незначительно упомяните нацком). Если никакой реакции не будет, либо откажут - смело пишите письмо.
100+ дней просрочки, тело 3, насчитало уже 11. Пока что висит "выставлена на оценку коллекторам". Отписал на почту дабы договорится на тело +/- мелочь за просроку. Любезнейшая Тамара с поддержки, ответила "ждите ответ". Посмотрим как пойдут на встречу, факт в том что брал там 5 раз, все время выплачивал, а тут вышла неприятная ситуация. Посмотрим что предложат. Одно могу сказать, МайКредит по отзывам ведет себя более-менее. Вот с Быстрозаймом реально проблемы, 70 дней просрочки, бараны упертые ничего не предлагают, только родным пару раз позвонили недавно. Вот как с ними вести дисскусию и переговоры-не знаю даже.
От у мене теж ситуація. Всі пишуть шо адекватна контора. Так, не хамлять, реструктуризацію роблять. Але роблять на їхніх умовах, а не так як вигідно клієнту, щоб дійсно розрахуватися. Відсотки так норм. вони нараховують. В мене пролонгаціями я віддала вже все. Пішла в просрочку, писала їм листа сама на реструктуризацію, але відмовили. Через 15 днів з'явилася ресрукт. Але для мене сума платежу велика, я їм зразу написала шо розбийте на більше платежів. Тамара з підтримки написала, щоб подзвонили за номером. Ну спілкувалася з хлопцем який веде мою "аля справу" запропонував тіло 6000 +% 3000 = 9000 ну перспектива так собі. Незнаю шо мені вже робити... як з ними домовлятися....хто стикався з таким, як домовлялися? Може дійсно в нацком написати??
Сегодня пообщалась с MyCredit, вполне культурно без криков с из стороны как в прошлый раз.
Сказала, что вопрос будем решать через адвоката, и что буду делать запрос на предоставление документов. На что мне ответили, хорошо присылайте на электронную почту. Фиг им, отправлю и га электронную и УкрПочтой заказным.
Тело 8700 долг 15000 просрочка 8 дней, убрали с ЛК возможность продлить, да я и не собирался, кто подскажет через какое время с ними есть смысл договариваться на оплату тела крндита?
Добрый вечер, я сегодня пыталась договориться о теле оплатить, ни в какую рестуризация и все но это грабёж там полнейший, Тело 9000 тыс, а насчитали за 28 дней 19500 уже. Не идут на уступки. Когда за тело договариваться?
В этом плане не спорю.
Мне тоже с 3000 по-моему насчитали 12000 за очень короткий промежуток времени. Но путем длительных переговоров удалось решить данную проблему. Причем там все было действительно сложно и серьезно.
В этом плане не спорю.
Мне тоже с 3000 по-моему насчитали 12000 за очень короткий промежуток времени. Но путем длительных переговоров удалось решить данную проблему. Причем там все было действительно сложно и серьезно.
нет.своим словами, на ел. почту [email protected], Доброго дня! Я, ваш клієнт, ПІБ ! Дякую за вашу пропозицію по договору № (було запропоновано оплау частинами) , але в склавшийся ситуаціі немає можливості вам платити, залишилась без роботи. Тай проаналізувавши ситуацію та порахувавши ті проплати які я робила , зрозуміла що вже повернула вам ці кошти. Сума 8000 по договору від 12.10.2018. А далі проплати. 26.10.18- 896 грн., 9.11.18- 896 грн., 7.12.18- 1792 грн., 21.12.18- 896 грн., 4.01.18-896 грн, і 896 грн. Зписало з тіла, сума стала 7104 грн., далі 18.01.19- 795.65 грн., 1.02.19- 795.65 грн., 3.03.19- 1704.96 грн., 21.03.19- 1022.97 грн., 6.04.19- 909.31 грн.Загалом з жовтня 18 року по квітень 19 я заплатила вашій компаніі 11500.54 грн., якщо порахувати то видно, що те що брала вже повернула навіть з відсотками 11500.54-8000=3500.54, тому прошу розглянути моє питання про списання за рахунок цих коштів, які я вам заплатила. Офіційний лист відправила на вашу юридичну адресу та в Нацкомфін.
Месяц назад оформил реструктиризацию на 6 частей,два платежа сделал по 1,5 к,третий просрочил на 4 дня.Сегодня захожу в лк,сума 9500 до реструкт. было 8400,Доп. договор изчез.За время просрочки приходило два смс с предложением взять новий займ.Как то так.Бардак полный.Кто стыкался с таким? такимтаким ?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.