Майкредит и уступки. Лояльные условия погашения займа

• Автор теми Автор теми M245
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 43K
кешбери ваше *б..они ставят на прозвон всех кого найдут и то не один звонок а робот ,звонят кого ты знаешь и кого нет че с ними делать не понятно
Погоджуюсь, одна із найбільш адекватних компаній. Щоправда, на початках списували гроші з картки. Поки я не змінила картку.

Сьогодні Майкредіт Пропонує списання 80% боргу.
Цікаво, треба до них подзвонити, скільки це вони спишуть. Тіло 3000, не було жодної оплати, просрочка від 3 січня
Мені так само запропонували , опоатила чекаю списання.
Варто подзвонити запитати скільки списують?
Дзвоніть

Скільки вам списали?
Було 12500 запропонували заплатити 2800 , заплатила і лиш вчора списали 5 тисяч . Я запитала свого кредитора чому так , він відповів що це в них такий процес списання і що треба сидіти і чекати поки повністю не спишуть. Каже що бухгалтерія фізично не встигає . Тому сиджу і чекаю , якщо вже половину зняли то і другу мають зняти . Вже не можу дочекатись цього моменту, так як це мій останній кредит зі всіх 25)

А взагалі законно ці спроби зняття з карти малими сумами?

Було 12500 запропонували заплатити 2800 , заплатила і лиш вчора списали 5 тисяч . Я запитала свого кредитора чому так , він відповів що це в них такий процес списання і що треба сидіти і чекати поки повністю не спишуть. Каже що бухгалтерія фізично не встигає . Тому сиджу і чекаю , якщо вже половину зняли то і другу мають зняти . Вже не можу дочекатись цього моменту, так як це мій останній кредит зі всіх 25)
А яке тіло?

У меня 10 дней просрочка , предложили разбить на 10 платежей... тело 5000 даже не знаю сколько там набежало сейчас)

Як ви витримали пресинг від 25 контор? Я найбільше боюсь дзвінків рідним... Бо від них буде найбільший пресинг(((

Сегодня 9 день моей просрочки и мне предложили разбить кредит на 10 частей.
1000 гривен каждые 2 недели.
7000 было тело, на конец срока должна была выплатить 8732. Были пролонгации.
Сейчас почти 10000 набежало.
Но вот беда, даже этой тыщи у меня нет в кармане.

Мене Майкредіт продали СірокоФінанс, а в них я закрила рівно за тіло

Я на дурочку падаю и все. Денег нет и все. Слушаю слушаю молчу потом все равно опять денег таких нет возможности нет. Все равно таких сумм я вам не заплачу. Некоторые что-то предлагают. Но такие как кредит касса пошли нах*р. Золото говорит неси в ломбард. Нет говорю ничего. Садись за интернет и бери еще онлайн кредит и нам верни
мне вопще предлагали пойти в церьковь и просить там финансовой помощи чтобы им отдать

Что-то я не пойму: так платить или не платить по мфо? Отдавать последние деньги,чтоб закрыть один из 18 ти кредитов?

Что-то я не пойму: так платить или не платить по мфо? Отдавать последние деньги,чтоб закрыть один из 18 ти кредитов?
так это риторическии вопрос - но если деньги последние - то зачем их отдавать ? Шансы выбратса из 18 кредитов МФО 0 , 00001 %

З ким домовляюсь по хорошому, тому і виплачую, а хто бикує той йде лісом і полем і хр.н заплачу. А то сьогодні мені веселий попався предложив все в ломбард занести ? потім мене переконував що в мене є гроші (блін чуть
сама не повірила що є, шукала заначки ?) а тут обломчик не має в мене їх аж засмутилася

Бідося, я неоднократно говорил, что MyCredit пожалуй одна из самых адекватных компаний. Как по "взысканию", так и в вопросе подхода к "клиентам". Звонилки у них какие-то не особо вредные, по крайней мере мне не попадались вредные. И договориться с ними можно, если приложить чуточку усилий.
Я Вот на счет адекватности не согласна,сначала пугают судом и коллекторами,теперь предлагают разбить на платежи

Вкладення

• S00409-091202(1).webp
    S00409-091202(1).webp
    55.1 Кб · Перегляди: 93
Назад
Угорі