Майкредит просрочка.

Я розумію,що це важко.Але,ви зрозумійте,що краще ви розповісте,дасте почитати форум,поставите блок.І ви самі і рідні будете перестраховані,тому що не факт що якесь *** не дозвониться.
Возможно наберусь смелости и расскажу, когда начнут звонить ?

Страшно даже представить, что они со мной сделают ?
Родители не понимали меня никогда, мама паникёр ещё хуже)

Да и вообще стыдно это кому-то рассказывать
Перестаньте,кожен другий в такій ситуації.Просто про це ніхто не розказує.
Краще раніше,просто від відповіді рідних на дзвінки,багато чого залежить.Чи будуть охати і ахати,і дзвінки будуть частими,чи просто пошлють на ... і вони відстануть

Будут конечно,если их номера найдут)
Письма по прописке будут,можно с почтальоном договорится конечно,но такое :dntknw:
Або абонентський ящик орендувати...як це зробила я за 36 грн в місяць..і я вам скажу якщо на початку листи батьків приводили в бешенство то зараз набагато спокійніше.якби ще смс не слали.то ціни б ім не було..
А ви ще не сказали про цих гадів?

Або абонентський ящик орендувати...як це зробила я за 36 грн в місяць..і я вам скажу якщо на початку листи батьків приводили в бешенство то зараз набагато спокійніше.якби ще смс не слали.то ціни б ім не було..

А ви ще не сказали про цих гадів?
Тоже вариант:good:

В мене кешбері були.От вони люблять що звонить що листи слати....а потім і шг підтянулися і альфа банк. То батьків просто рвало.....а потім я іх від цього відгородила...таким шляхом....якби ще не писали смс у вайбер і просто на телефон...не знаю що робити з цим....шлють вісточки просто зі стандартних номерів.Які ні в блок не внесеш .Видалив а вони знову шлють....

В мене кешбері були.От вони люблять що звонить що листи слати....а потім і шг підтянулися і альфа банк. То батьків просто рвало.....а потім я іх від цього відгородила...таким шляхом....якби ще не писали смс у вайбер і просто на телефон...не знаю що робити з цим....шлють вісточки просто зі стандартних номерів.Які ні в блок не внесеш .Видалив а вони знову шлють....
Сменить бы симки конечно.

Ну раз уперлись то ничего не сделаешь(((
Хоча я вже ім такі гарні номера придивилася....а вони принципіально відмовляються....я останній раз наорала на них і сказала якщо ім подобається читати ті бредні то нехай читають тільки не трогають.
Ну тоді не хай терплять.
Та нехай. .я ім теж про це сказала...а в душі серце кровью обливається як бачу що читають смс.....

Добрый день всем! Я тут с Вами новенькая, таким же страдаю ?
Просрочка около недели, а я страшно паникую и нервничаю, что дальше делать. Как вы справляетесь с этим?
Читаем форум и друг другу мозги вправляем

Спасибо. То

То что я на уровне бомжа( очень приятно это слышать. Общался с юристом. Тот сказал что если не платить кредит то это грозит статьёй мошенничество.
Брет это они мошенники там все ))

Тут все такие .Включи режим снежинки .И всё хорошо ,что они могут сделать скоро им всем пипец .
Ну їм нічого не буде і ніколи.Тому що тих хто не платить,в рази меньше ніж тих хто їх і надалі кормить.

Назад
Угорі