МайКредит і Кредит Борг Солюшенз

• Автор теми Автор теми мамина_світлиця
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 4K

мамина_світлиця

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
39
Бали
878
мамина_світлиця не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Можливо, хтось підкаже якусь інфу про "Кредит Борг Солюшенз". Кредит у МайКредит: тіло 4к грн, вони нарахували майже 10700грн, прострочка 182 дні. Раніше писав на пошту майкредиту, що готовий оплатити тіло. Вони відповіли, що візьмуть до уваги моє прохання і нададуть відповідь на ту ж ел.пошту. Від них нічого не приходило. Сьогодні заради цікавості зайшов до кабінету і побачив наступне (див. скріншот). Можливо хтось щось знає про цей Кредит Борг Солюшенз? Як вони себе поводять? Чи знаходять родичів та сусідів?

Вкладення

• IMG_20210720_203320.webp
    IMG_20210720_203320.webp
    103 Кб · Перегляди: 579
Усім привіт. Можливо, хтось підкаже якусь інфу про "Кредит Борг Солюшенз". Кредит у МайКредит: тіло 4к грн, вони нарахували майже 10700грн, прострочка 182 дні. Раніше писав на пошту майкредиту, що готовий оплатити тіло. Вони відповіли, що візьмуть до уваги моє прохання і нададуть відповідь на ту ж ел.пошту. Від них нічого не приходило. Сьогодні заради цікавості зайшов до кабінету і побачив наступне (див. скріншот). Можливо хтось щось знає про цей Кредит Борг Солюшенз? Як вони себе поводять? Чи знаходять родичів та сусідів?
Мне предлагают каждую неделю разбивку на 10 платежей. 3 месяца просрочка , тело 10, предлагают 13 разбить на 10 платежей

В мене так само написано в кабінеті.
Написала їм на електронку,де документи про продаж чи хоть щось. Вони написали,що кредит не проданий і знаходиться в них. Але негайно потрібно з ними зв'язатися.

Написала їм на електронку,де документи про продаж чи хоть щось. Вони написали,що кредит не проданий і знаходиться в них. Але негайно потрібно з ними зв'язатися.
І ви зв'язувались? Бо я щось не дуже маю бажання телефонувати.

І ви зв'язувались? Бо я щось не дуже маю бажання телефонувати.
Я їм написала,що спілкуюсь через електронку. А вони все пишуть,що потрібен вайбер або телеграм. В мене з 9000 тис тіла,нарахували 22 600 грн. Проплат на 9000 з копійками. Пропонують реструктуризацію на 4,6,10 платежів,але ж всієї сумми.

Я їм написала,що спілкуюсь через електронку. А вони все пишуть,що потрібен вайбер або телеграм. В мене з 9000 тис тіла,нарахували 22 600 грн. Проплат на 9000 з копійками. Пропонують реструктуризацію на 4,6,10 платежів,але ж всієї сумми.
та ну! забагато вони хочуть.
що ж, доведеться чекати адекватних пропозицій, оскільки, читаючи на форумі тему по майкредиту, багато людей пишуть, що вони пропонують тільки тіло

Після 190 днів просрочки продали ЄАПБ.

Вкладення

• зображення_viber_2021-07-30_16-39-40-660.webp
    зображення_viber_2021-07-30_16-39-40-660.webp
    77.1 Кб · Перегляди: 500
Мне такое смс пришло на мобильный,просрочка нене большая в пару дней.так и не поняла что это значит

У меня написано в личном кабинете так же что ривдекли их. Кстати вопрос, а есть ли срок за который они должны предупредить о продаже документально? Где то читала что за 30 дней, но уже не помню конкретно.

У меня та же ситуация. Прислали смс, что готовы обговорить закрытие долга на лояльных условиях и номера телефонов.
Ну я позвонила, оказались Борг Солюшенс. Мне они ничем не помогли, но общались очень культурно и вежливо, послали снова в МайКредит ))))))))
Сказала, что лонгировать ничего не буду,т.к. нет денег, буду ждать реструктуризацию (на 11-й день просрочки). В общем сижу, жду ))))

Оживляю стару тему, аби не заводити нову, КБС - тихі? В плані дзвінків родичам і тд?

Оживляю стару тему, аби не заводити нову, КБС - тихі? В плані дзвінків родичам і тд?
Вони не те що родичам, вони й мені не дзвонили.
Я пробув у них кілька тижнів, а потім мене віддали ЄАПБ.

Вони не те що родичам, вони й мені не дзвонили.
Я пробув у них кілька тижнів, а потім мене віддали ЄАПБ.
Ого, які тихі. Мені вони разів 5 в день дзвонять і всьо, але сказали що вони самі не вирішують про умови списання, треба напряму домовлятись з майками…

Также хочу оживить тему, меня отдали в КБС на второй день просрочки! Как-то у них все быстро и легко, звонили MyK пару раз и сегодня пришло смс, что меня передали. После Е-Гроши с их автодозвоном и загробным голосом бота, аж не привычно!

Назад
Угорі