Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та в смс можна написати будь-щоТа я зними говорив пару раз і то це було на повишиних тонах в мій бік, я їх усмирив і два дні не звонять)
А вот прислали смс(
якщо у вас йдуть прострочки по кредитах - вартує почати накопичувати 5-7 тисяч грн - щоб була під рукою така сума, для оплати послуг юриста - у разі, якщо вам наліплять внн.чи варто шукати юриста?
На всякий випадок є такі накопиченнята в смс можна написати будь-що
якщо у вас йдуть прострочки по кредитах - вартує почати накопичувати 5-7 тисяч грн - щоб була під рукою сума для оплати послуг юриста - у разі якщо вам наліплять внн.
чудово. лише не спішіть витрати їх на "псевдоюристів" - зараз масове явище - коли людей дурять на гроші - пропонують неіснуючі послугиНа всякий випадок є такі накопичення
Ахахах та нет, но ВНН щось новеньке для мене)
А хочет я вам пришлю СМС.. Интересное.. Тоже поверите?Та я зними говорив пару раз і то це було на повишиних тонах в мій бік, я їх усмирив і два дні не звонять)
А вот прислали смс(
ну така штука справді практикується, приділіть пару годин - почитайте форум - а потім поділіться враженнями)Ахахах та нет, но ВНН щось новеньке для мене)
Ну звичайно, що ні)А хочет я вам пришлю СМС.. Интересное.. Тоже поверите?