Майбутнє за кордоном))). Хто за?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]Читала про опухоли. Не понимаю ход её мыслей , то умереть собралась, то там не так страшно и можно ехать заграницу. То нужно срочно кредиты отдать, вместо лечения. Короче фиг поймёшь, что на самом деле там. [/POSTS]
Це в другій її темі написано
Читала я вторую тему. Писала бы в одной, а то фиг поймёшь о чем она

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Читала я вторую тему. Писала бы в одной, а то фиг поймёшь о чем она
[POSTS=100]Дівчині потрібен відпочинок і підтримка. Стільки стресу і проблем навалилося,тяжко їй..[/POSTS]

Поки ні, немає болю. Ну жахливе відчуття. Таке то в піт, жар, то холод і гулі. Груди, низ живота. Вже були операції, тепер знов. Вилазять падлюки
Так Онко не болит же… лучше найдите толкового онколога и не думайте за те кредиты свои… сейчас время подумать за себя.

Так Онко не болит же… лучше найдите толкового онколога и не думайте за те кредиты свои… сейчас время подумать за себя.
[POSTS=100]Не знаю у кого как. Но у мужа мой тети был рак лёгких. Боль была не выносимая, ему кололи различны болеутоляющие препараты, тот же димедрол. Онко болит, и причиняет ещё тот дискомфорт [/POSTS]

Останнє редагування:
Ну все... Плачу вже все . Хай адмін закриє тему. Не хочу нікому звітуватися.
Не нужно ни перед кем отчитываться. Ты должна отдохнуть и подумать, что и как делать. А не бросаться в крайности. Мне кажется, сама не понимаешь что тебе нужно . Вдохни и выдохни, успокойся. Все будет хорошо

Не нужно ни перед кем отчитываться. Ты должна отдохнуть и подумать, что и как делать. А не бросаться в крайности. Мне кажется, сама не понимаешь что тебе нужно . Вдохни и выдохни, успокойся. Все будет хорошо
Не хочу образити, але вже й слів немає. Просто плачу. Вам усім не зрозуміти.

Не хочу образити, але вже й слів немає. Просто плачу. Вам усім не зрозуміти.
Милая девушка!!! Вы очень сильная и я в Вас верю! Вы выкарабкаетесь! Просто не сдавайтесь и боритесь за себя саму! Как бы тяжело не было, не опускайте руки и цепляйтесь за все!

Tusi4ka, я зараз скажу прямо....Які на хрен борги і кредити?????
Я свого часу влізла в МФО бо в мене на очах помирала моя сестра....
І скажу чесно,якби прийшлось ще раз так поступити....на греблась ще більше.І мені глибоко наплювати на МФО,коли від мене на пряму залежало продовжити її життя на декілька днів...
Я до чого...
Забудьте ви за МФО,за борги,займіться своїм здоров'ям, поділіться з близькими і всі гуртом вирішуйте питання ВАШОГО ЗДОРОВ'Я.У вас діти....я думаю пояснювати не варто більш нічого.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі