Майбутнє за кордоном))). Хто за?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Поки ні, немає болю. Ну жахливе відчуття. Таке то в піт, жар, то холод і гулі. Груди, низ живота. Вже були операції, тепер знов. Вилазять падлюки
Здоров'я важливіше кредитів.Борги,то фігня.Дітям потрібна здорова мама!

Нащо ви оправдовуєтесь?)
Скільки людей,стільки і думок)
Ви самі вправі вирішувати як вам поступити,і як забезпечити себе і своїх рідних.
Кому ви хочете допомогти,як налаштувати свій дохід,це тільки ваша справа)Вперед,у вас неодмінно все получиться.Удачі вам)
Дякую.
Ви сильна, ви з цим справитеся знову і так що більше вони ніколи не появляться, на конторки забийте, головне це ваше здоров'я!
Тепер у мене вже інша ціль. Я вже не вперше з цим борюся. Просто неочікувано. Лікарі казали, що вже все добре
Яке може бути "але"?
А якщо я вмру, куди боги дінуться? На моїх дітей, чи маму пенсіонерку?
Яке може бути "але"?
Ну я все написала в темі про фінсферу
Хочете осуджуйте, хочете підтримайте. Ну я вже втомилася. Життя в мене немає.

Останнє редагування:
Дякую.

Тепер у мене вже інша ціль. Я вже не вперше з цим борюся. Просто неочікувано. Лікарі казали, що вже все добре

А якщо я вмру, куди боги дінуться? На моїх дітей, чи маму пенсіонерку?

Ну я все написала в темі про фінсферу
Хочете осуджуйте, хочете підтримайте. Ну я вже втомилася. Життя в мене немає.
Пестмізм точно до добра не доведе

Ви просто не знаєте як це боротися на самоті з усім!!! А я реально втомилася.
Важко, непросто, але з цим потрібно ніч переночувати, буде інший день і інші думки.
А за Ваші борги діти не будуть відповідати. Чи у Вас ви заставі квартира?

Ви просто не знаєте як це боротися на самоті з усім!!! А я реально втомилася.
Своя сорочка звісно ближче до тіла. Я не знаю і не можу знати Ваших почуттів,от тільки двоє Ваших діток все бачать інакше. Їм потрібна мама! Адекватна мама!!

Важко, непросто, але з цим потрібно ніч переночувати, буде інший день і інші думки.
А за Ваші борги діти не будуть відповідати. Чи у Вас ви заставі квартира?
Ні, немає застави
Своя сорочка звісно ближче до тіла. Я не знаю і не можу знати Ваших почуттів,от тільки двоє Ваших діток все бачать інакше. Їм потрібна мама! Адекватна мама!!
А я неадекватна?

Гато, Наявність?
Може ти ще в інопланетян віриш?

Ні, немає застави

А я неадекватна?
Мається на увазі,психологічно стійка жінка,яка приймає правильні рішення відносно себе і своїх дітей...Кредити?Та кому вони нах треба?Я маю кредити...І теж вирішую зараз усі проблеми одна.Сама сідаю і думаю,як мені краще бути,що робити,як правильно зробити,щоб було краще мені та моїй дитині.Змінюйте тактику.Приділіть собі увагу і займіться здоров'ям....
Гато, Наявність?
Може ти ще в інопланетян віриш?
То він ще не весь том прочитав про жіночу логіку...???????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі