Майбутнє за кордоном))). Хто за?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Будьте готові до того,що це важко морально...І дітям і вам.. Тому постійно треба спілкуватися і говорити з ними.В мене дзвінки до них були як по графіку,на кожній перерві, вечорами не раз і багато повідомлень.Тільки так..
І відеозв'язок дуже виручає.

Будьте готові до того,що це важко морально...І дітям і вам.. Тому постійно треба спілкуватися і говорити з ними.В мене дзвінки до них були як по графіку,на кожній перерві, вечорами не раз і багато повідомлень.Тільки так..
Ти хороша мама) я дуже розчулилась від написаного. Пам’ятаючи, як на мене мамуляо забила, як тільки виїхала в Італію. Дзвінки в кращому випадку раз на місяць, і приїзди один раз на два-три роки.

Ти хороша мама) я дуже розчулилась від написаного. Пам’ятаючи, як на мене мамуляо забила, як тільки виїхала в Італію. Дзвінки в кращому випадку раз на місяць, і приїзди один раз на два-три роки.
Я стараюсь,і що б мали краще,і якомога більше уваги.Якось я собі не уявляю не дзвонити і не приїжджати до них.Я навіть на випускний до малої їздила :rolleyes: ☺️))

Братам по мірі буду допомагати. Чому Вас це так обурює? Чому не саме те, що в мене є двоє дітей і роботи 0 і саме через це я в першу чергу хочу поїхати? Не можу я жити на соціалку. Потреби дітей щоразу зростають. Я умудряюся їх забезпечити, закрити якийсь кредит, але вже реально я не витягую.
Нащо ви оправдовуєтесь?)
Скільки людей,стільки і думок)
Ви самі вправі вирішувати як вам поступити,і як забезпечити себе і своїх рідних.
Кому ви хочете допомогти,як налаштувати свій дохід,це тільки ваша справа)Вперед,у вас неодмінно все получиться.Удачі вам)

Я стараюсь,і що б мали краще,і якомога більше уваги.Якось я собі не уявляю не дзвонити і не приїжджати до них.Я навіть на випускний до малої їздила :rolleyes: ☺️))
Це безцінно! Впевнена дітки це оцінять. Мене важко розчулити такими історія, але тут прям…

Ну я готова. Але тепер проблема зі здоров'ям. Ридаю день.

Пухлини виросли знов .Я просто в шоці. Я з цим боролася з 2002 року. Тепер знов. Пухлини. Ще вчасно приїхала, бо треба було довідки брату, то й в клініку заїхала.
Тепер максимум буду закривати кредити свої. Бо діла не буде.

Пухлини виросли знов .Я просто в шоці. Я з цим боролася з 2002 року. Тепер знов. Пухлини. Ще вчасно приїхала, бо треба було довідки брату, то й в клініку заїхала.
Кредити важливіші за здоров'я?

Вам щас о своем здоровье нужно заботиться прежде всего!!!

Не понимаю вашего рвения закрывать кредиты по максимуму. У вас проблемы со здоровьем, может стоит заняться им. От того что вы им не заплатите, ничего страшного не случиться. А вот что со здоровьем будет без лечения, хз

Метастазы?

Поки ні, немає болю. Ну жахливе відчуття. Таке то в піт, жар, то холод і гулі. Груди, низ живота. Вже були операції, тепер знов. Вилазять падлюки
Ви сильна, ви з цим справитеся знову і так що більше вони ніколи не появляться, на конторки забийте, головне це ваше здоров'я!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі