Майбутнє за кордоном))). Хто за?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну теж правильно. Але все одно краще жити без боргів...
Если не планирует возвращаться - то спокойно можно не платить тем шарагам.
Правда желательно не в ЕС тогда жить, потому что там я думаю процентов на 80 могут быть не приятные сюрпризы через пару лет. Но это не точно.

Если не планирует возвращаться - то спокойно можно не платить тем шарагам.
Правда желательно не в ЕС тогда жить, потому что там я думаю процентов на 80 могут быть не приятные сюрпризы через пару лет. Но это не точно.
Все може бути..Якщо Україна вступить в ЄС,можуть об'єднати банківську систему і може бути доступ до рахунків країн ЄС,якщо людина виїхала з України. все можливо,так не зараз.Але пройде час і все може змінитися.Ми не знаємо,що нас очікує в подальшому.

Все може бути..Якщо Україна вступить в ЄС,можуть об'єднати банківську систему і може бути доступ до рахунків країн ЄС,якщо людина виїхала з України. все можливо,так не зараз.Але пройде час і все може змінитися.Ми не знаємо,що нас очікує в подальшому.
Я об этом и говорю. И даже без вступления в ЕС может быть.
Нет, банковскую систему не объединят конечно, но механизмы взыскания могут появиться для украинских должников. Они и сейчас есть в ЕС, там нет единого механизма на весь союз, разные страны есть, но способы есть. Там даже есть компании, типа наших каллов, которые таким занимаются в разных странах. Но сугубо в рамках закона, через суды. Которые помогают типа взыскать с должника в другой стране. Видел такое.
Поэтому и написал, что если не ЕвроСоюз - можно забить. Если да, то могут быть неприятные варианты в дальнейшем.

В Украину возвращаться не планирую
От я планую. Як не як в мене мама тут
Тут ще такий момент. Де ви проживаєтн зараз. Якщо обстріли не часті, бо є міста, які взагалі не знають війни... То можна працювати і в Україні. Теж думала їхати в минулому році, коли мала купу боргів.знайшла роботу тоді в Констанці, але зп 2 0000 гривень (робота по диплому) . І це ще жити в кімнаті з кимось. Я задумалась і вирішила, що зможу заробляти так, щоб було не менше в Україні. Все отрималось. Краще працювати на 2х роботаз вдома, якщо обстрілів немає. Бути з дітьми, у своїй квартирі. Тез питання в заробітку різниця в зп велика, то чому ні.
Обстрілів немає, Слава Богу і ЗСУ, але і роботи 0. Думала, що повернуся на колишню роботу, але...кликали, вмовляли - прийшла - обізвали, послали. Добре, що не побили. Хоча сірпалося одне. Неочікувано. Ридала тиждень.

Обстрілів немає, Слава Богу і ЗСУ, але і роботи 0. Думала, що повернуся на колишню роботу, але...кликали, вмовляли - прийшла - обізвали, послали. Добре, що не побили. Хоча сірпалося одне. Неочікувано. Ридала тиждень.
Чого, що їм не сподобалося?

Дауж, робота колишня, колишній, кличе, обіцяє що все буде в ажурі, а на ділі одні розстройства.

В сенсі "обізвали, послали"? Це що за робота така? Яка ж причина цього?

Скоріш всього що секта дегенератів, і таке буває, мені казали слиш подруга я зараз тобі голову відірву, правда через місяць вони всі залишилися без роботи і битивка їхня згоріла з усім барахлом, карма вона така її довго ждати не приходиться ?

Сразу скажу, если планируете выезжать из Укр., лучше не тяните - народу всё больше и больше, и с обустройством уже посложнее.
В Польшу не едьте. Лучше всего Ирландия, Норвегия, Швейцария.
Но имхо в Германии лучше всего. Обустраивают, жильё, коммуналку, мед. страховку и пособие 500 евро в мес платят, детям - садики и питание, языковые, интеграционные и курсы получения профессии оплачивают. Но можно и сразу без знания языка пойти работать.

Сразу скажу, если планируете выезжать из Укр., лучше не тяните - народу всё больше и больше, и с обустройством уже посложнее.
Но имхо в Германии лучше всего. Обустраивают, жильё, коммуналку, мед. страховку и пособие 500 евро в мес платят, детям - садики и питание, языковые, интеграционные и курсы получения профессии оплачивают. Но можно и сразу без знания языка пойти работать.
Дякую
Скоріш всього що секта дегенератів, і таке буває, мені казали слиш подруга я зараз тобі голову відірву, правда через місяць вони всі залишилися без роботи і битивка їхня згоріла з усім барахлом, карма вона така її довго ждати не приходиться ?
О, то в мене простіше). Їм дали наказ так зробити. Керівник просто мстивий. Ну карма одного настигла. Вже кривдника одного звільнили. Лишилося 3))).
Причина - наказ. Здорові доби проти жінки))). Я знаю, що роботу я виконала свою бездоганно. За одну зміну. Але тим не менше. Все-таки 7 років я не працювала там)

Т.е. Вы оставляете детей той матери, которая Вас мягко говорят не любит и одного из сыновей вообще не переносит?! Очень хорошо, что Вы не потеряли веру в свою «семью», и хотите помочь своим братьям, но они Вам очень помогли в этой жизни?! Вы не подумали, что в любом случае, Ваш отъезд скажется на Ваших детях… я считаю, что тут нужно думать за детей, а не за родичей… ИМХО.

Т.е. Вы оставляете детей той матери, которая Вас мягко говорят не любит и одного из сыновей вообще не переносит?! Очень хорошо, что Вы не потеряли веру в свою «семью», и хотите помочь своим братьям, но они Вам очень помогли в этой жизни?! Вы не подумали, что в любом случае, Ваш отъезд скажется на Ваших детях… я считаю, что тут нужно думать за детей, а не за родичей… ИМХО.
Я також не розумію для чого такі жертви ради братів, у мене 3 брата я б щоб на них пахала то мала не 20, а 40 кредитів в МФО

Я також не розумію для чого такі жертви ради братів, у мене 3 брата я б щоб на них пахала то мала не 20, а 40 кредитів в МФО
[
[POSTS=300]А я понимаю девушку. Если бы я могла, то сделала все чтобы помочь брату
[/POSTS]

Останнє редагування:
Може десь були інші дописи, про те що саме з братами, і якщо мова про спасіння то питань немає, на такі дії потрібно йти.
Она же написала что братья на войне. И она хочет им помочь. Она же не писала про то, что будет пахать вместо них.
Про спасение, это моё личное.

Якщо немає пропозицій роботи із зарплатою не менше 600 євро. Значить ти не потрібна на даний час Україні.
[POSTS=10]Гарна порада. Всьому вчать ,все дають. І не потрібно, як є в Україні-мати досвід чи знайомство. Якщо зарплата менше за 600 євро, чи взагалі немає роботи - краще їхати всім і чим подалі.[/POSTS]

Ну,я б наприклад не поїхала в Німеччину жити.Це я за себе пишу.Мені не подобається країна для життя,сам їхній менталітет не побається і мова не подобається.Я б обрала Великобританію, Фінляндію,у Швейцарії рвонула.Спробувала б у Канаду.Ну і мова...без неї важко жити в іншій країні.
Якщо немає пропозицій роботи із зарплатою не менше 600 євро. Значить ти не потрібна на даний час Україні.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Скрізь добре де нас нема.У сестри чоловік спробував поїхати вперше на заробітки 10 років тому.Це була Польща.Привезли значить їх у казарму,з дирками у стіні,що можна вітатися через стіни.Кинули по матрасу,по пляшці води і сказали облаштовуйтеся.І тільки звінок товаришу,який в той час працював на мебельній фабриці допоміг йогу.Він навіть не розкладав речі,сів у потяг і поїхав у інше місто до друга,який і допоміг йогу з роботу на фабриці.Так він там і залишився на пмж по сьогодні.Тому говорити однозначно де краще де ні,не можна.І з роботою кидають,і з зп,і теж куча своїх ньюансів.Тільки треба пробувати,шукати своє місце.

Останнє редагування:
Она же написала что братья на войне. И она хочет им помочь. Она же не писала про то, что будет пахать вместо них.
Про спасение, это моё личное.
Знаю з власного досвіду, що військових свої ж обкрадають, на складі того і того не дав і все це продав, не переживають, жінка, сестра, ще хтось з рідні куплять все що їм не видали. От тільки тій сестрі потрібно залишити своїх дітей і їхати за три дев'ять земель, щоб допомагати тією амуніцією і всім чим треба, обідно якось за таку ситуацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі