Май кредит грозиться продати довіра і гарантія

Марія - Олександра

Форумчанин
Дописи
308
Реакції
74
Бали
5125
Марія - Олександра не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Була оформлена реструктаризація, пропустила одну оплату і перахували все заново))) сказали , якщо до завтрашнього дня оплачу всю суму яку не дооплатила по реструктаризації, то все інше спишуть))) я б закрила такої суми немає))) сказали, що продають довіра і гарантія/// як бути? Чого від них чекати?

Можете пожелать им удачи в продаже Вашего долга.
Кроме звонков - ничего не будет.

Була оформлена реструктаризація, пропустила одну оплату і перахували все заново))) сказали , якщо до завтрашнього дня оплачу всю суму яку не дооплатила по реструктаризації, то все інше спишуть))) я б закрила такої суми немає))) сказали, що продають довіра і гарантія/// як бути? Чого від них чекати?
Заспокойтеся,в першу чергу. І далі ---забудьте слово та дію--- реструктуризація..
Жодної оплати. Пізніше самі запропонують тіло

Если продадут. Будут наяривать доставучие довира и гарантия, как остальные каллы. В суд не подадут. Но есть форумчане, которым они влепили ИН

Заспокойтеся,в першу чергу. І далі ---забудьте слово та дію--- реструктуризація..
Жодної оплати. Пізніше самі запропонують тіло
Вони зараз пропонують оплатити тіло))) ( платити немає чим)
Если продадут. Будут наяривать доставучие довира и гарантия, как остальные каллы. В суд не подадут. Но есть форумчане, которым они влепили ИН
Ну у кого-то они по плюсам сделали ИН, кто-то говорит, что "живет" с ними уже много лет. Лично у меня они полгода примерно и пока не особо напрягают.
Телефонували лише вам, чи всім?

Мне, контактным, маме и пару раз на работу
Мне двоюродную родню недавно проштормили, года пол молчали после продажи, ток меня задрачивали - неожиданно слегка было на таком сроке просрочки)))

Марія - Олександра, значит либо премию хотят, либо факторинг на 20е.
Думаю их 19 попросить гарантийку прислать. Их за тело закрою.

Я б їх теж закрила , як би було чим закривати()) зараз пропозиція хороша

Була оформлена реструктаризація, пропустила одну оплату і перахували все заново)))
Ось він, головний аргумент, чому не раджу реструктуризацію. Надалі цитуватиму Вас кожному, хто намагається переконати мене у зворотньому)
сказали, що продають довіра і гарантія
Зазвичай продаж боргу факторинговій компанії - лише на краще.
1) На випадок суду фактор має надати ще більше документів і доказів, аніж першочерговий кредитор. Крім того, одразу після набуття прав на Ваш борг - письмово повідомити Вас і за вимогою вислати відповідні документи. Більшість ф.к. цього не дотримується, що є додатковим сильним аргументом на Вашу користь для вирішення питання в правовому полі.
2) Вартість боргових прав на ринку факторингу є досить низькою. Ваш кредитний договір ф.к. придбала за 5-10% від тіла кредиту. Відтак, ф.к. зацікавлена, наприклад, у вирішенні питання за тіло кредиту або й того менше.
Пізніше самі запропонують тіло
Звісно. Але у автора скоріш за все переплата й без того значна, з урахуванням майже повністю погашеної реструктуризації. Тому в даному випадку варіант тіла кредиту навряд чи влаштує.
платити немає чим)
Це значно спрощує ситуацію і дає відповідь на усі можливі питання))
Пока только мне и контакту ( он "орёт" с них, а я не общаюсь)
Верная тактика, при таком подходе они быстро потеряют интерес к Вам
Я б їх теж закрила , як би було чим закривати()) зараз пропозиція хороша
Скільки тіло кредиту і яка сума з урахуванням усіх платежів (пролонгації, реструктуризації) сплачена наразі? Що пропонують?

Ось він, головний аргумент, чому не раджу реструктуризацію. Надалі цитуватиму Вас кожному, хто намагається переконати мене у зворотньому)

Зазвичай продаж боргу факторинговій компанії - лише на краще.
1) На випадок суду фактор має надати ще більше документів і доказів, аніж першочерговий кредитор. Крім того, одразу після набуття прав на Ваш борг - письмово повідомити Вас і за вимогою вислати відповідні документи. Більшість ф.к. цього не дотримується, що є додатковим сильним аргументом на Вашу користь для вирішення питання в правовому полі.
2) Вартість боргових прав на ринку факторингу є досить низькою. Ваш кредитний договір ф.к. придбала за 5-10% від тіла кредиту. Відтак, ф.к. зацікавлена, наприклад, у вирішенні питання за тіло кредиту або й того менше.

Звісно. Але у автора скоріш за все переплата й без того значна, з урахуванням майже повністю погашеної реструктуризації. Тому в даному випадку варіант тіла кредиту навряд чи влаштує.

Це значно спрощує ситуацію і дає відповідь на усі можливі питання))

Верная тактика, при таком подходе они быстро потеряют интерес к Вам

Скільки тіло кредиту і яка сума з урахуванням усіх платежів (пролонгації, реструктуризації) сплачена наразі? Що пропонують?
Тіло кредиту не переплатила))) тіло 6000, оплатами по реструктаризації і прологацією оплатила 4560) зараз нараховано вже 13000 , просять оплатити 5500

Тіло кредиту не переплатила))) тіло 6000, оплатами по реструктаризації і прологацією оплатила 4560) зараз нараховано вже 13000 , просять оплатити 5500
У такому випадку, ще півтіла (3000) максимум. Цього буде досить з будь-якої точки зору. На більше погоджуватись не варто. Мій суб'єктивний погляд.
Зберігайте кошти у міру можливостей і чекайте відповідних пропозицій. Інколи півтіла дійсно пропонують. Якщо й ні - не біда, знайдете на що використати гроші). А ось 10К сумарно сплатити з тіла кредиту 6 - точно забагато.
І перед оплатою пам'ятайте про паперовий гарантійний лист.

Останнє редагування:
У такому випадку, ще півтіла (3000) максимум. Цього буде досить з будь-якої точки зору. На більше погоджуватись не варто. Мій суб'єктивний погляд.
Зберігайте кошти у міру можливостей і чекайте відповідних пропозицій.
Згодна з вами ))) якщо продадуть то з факторингом , швидко можна буде домовитись

Назад
Угорі