Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Sergey MFO with love, Допомогло?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Частково так. На наступний день цей лютий 3,14здець припинився, іноді пишуть повідомлення про два тіла, потім півтора. Але після того, що відбулося, дідька їм лисогоSergey MFO with love, Допомогло?
На момент продажу євошами близько двох місяців було. А ці потвори на третій день почалиSergey MFO with love, давно в просрочці?
Доброго дня, так, звісноSergey MFO with love, добрий день,я вибачаюсь,а можете і мені прислати зразок?
Вибачте, якщо у вас ще зберігся зразок, можете зі мною також поділитися?...Давайте в особисту скину, першого червня писав
А зачем вы вообще общаетесь с этими недоделками?Я здесь на форуме месяца два наверно, ну честно сказать меня не убивают так звонки и смс, как окружающие люди, которые хуже тех коллекторов... Они не понимают, что как бы я не звонила и не рассказывала что денег нет они не перестанут звонить, или если я заплачу один то им тоже не перестанут звонить потому как этих МФО много... И с ними сделать я ничего сама не могу. Если б все те люди которые наезжают на меня вместо этого сели и написали заявление или скаргу, то это было б эффективнее но все сбрасывают все на одного человека ведь его ж имя фигурирует везде значит он виноват, он пусть решает что то, его надо задавить...
Нет было пару сараев на которые я писала заявления и теперь они тоже присылают свои тупые акции о кредитах. Но вот самые громкие эти е гроши смартивей как то не очень помогло
Раджу перечитати хоча б попереднi шiсть сторiнок теми, багато стане зрозумiло. Дзвiнкiв усiм, навiть у в/чДобрий день,дізнався що продали егроші кредитпромінвесту,пропонують закрити борг за півтора тіла але таких грошей немає,потрапив під призов в зсу на 600 грн в місяць. Чого від них чекати і якщо можете порадьте що робити
У всех по разному.Спустя 2недели предложили тело.Гарантийку до сих пор шлют...ещё что то до сих пор предлагаютДобрий день,дізнався що продали егроші кредитпромінвесту,пропонують закрити борг за півтора тіла але таких грошей немає,потрапив під призов в зсу на 600 грн в місяць. Чого від них чекати і якщо можете порадьте що роьити пліз?
Ну да, знайомі ж не змінять)Если я сменю номер, все равно будут знакомым звонить?
А Вы как думаете? Если у Вас будет другой номер, то разве у знакомых он тоже будет другой? Меняйте номера и знакомым.Если я сменю номер, все равно будут знакомым звонить?