Манивео уведомляет о передачи в суд, было у кого то так, что просто пугали но не подали в итоге ?

• Автор теми Автор теми Lalashinkova
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 799

Lalashinkova

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
13
Бали
3
Lalashinkova не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Манивео уведомили на електронку о том что подают в суд. Было у кого то так что не подали , просто пугали ?

У більшості !!!! Все залежить від того як вас повідомили :)
Вот именно что документы если пришлют на адрес по прописке, я не смогу их получить .? но и не идти в суд - это бред. Не понятно что присудят там , накрутили 27000, скажут выплотить, тоже бред. Так бы тело оплатила и все . Нужно узнавать в судебном реестре , только не знаю куда там заходить

Вот именно что документы если пришлют на адрес по прописке, я не смогу их получить .? но и не идти в суд - это бред. Не понятно что присудят там , накрутили 27000, скажут выплотить, тоже бред. Так бы тело оплатила и все . Нужно узнавать в судебном реестре , только не знаю куда там заходить
Я Вас прошу.
Можете перевіряти себе в реєстрі...Яке у вас було тіло позики, і чи були пролонгації?
Співставте ці суми і побачите чи вигідно їм з Вами судитися?
Можливо ви їм і не цікаві. Лякають тай годі.
Не люблять чмошніки судитись.
Ці нікчеми краще вас психологічно доканають щоб ви заплатили.
Напишіть до нацкому, і будете бачити реальну картину.

Я Вас прошу.
Можете перевіряти себе в реєстрі...Яке у вас було тіло, і чи були пролонгації?
Співставте ци суми і побачите чи вигідно їм з Вами судитися?
Можливо ви їм і не цікаві. Лякають тай годі.
Не люблять чмошніки судитись.
Ці нікчеми краще вас психологічно доканають щоб ви заплатили.
Напишіть до нацкому, і будете бачити реальну картину.
Тело 10 000 , набежало 27 000, не делала вообще пролонгаций и не заходила в личный кабинет

Манивео уведомили на електронку о том что подают в суд. Было у кого то так что не подали , просто пугали ?
Мені теж таке прислали 26 січня. А 2 лютого прислали що передадуть колекторській компанії

Назад
Угорі