Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором.

Искать уже адвоката? Или пока это только слова уже месяца два просрочка
Сушіть сухарі)

Забейте, ничего они не сделают, подадут в суд - Вам на руку, в любом случае адвокату заплатите меньше чем тело и сами бы подавали на них

Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором.

Бред. Потом продадут калам. А потом другим каллам. И по кругу. Уже 6 или 7 месяцев просрочки. Жду суда. Платить не собираюсь.

Максимум суд даст условный срок по ст. 190 ККУ,а при заключения соглашения о признании вины - штраф. Так что переживать особо не надо

Вы верите в страшилки?Нет?Тогда в это точно не надо верить,очередная атака Пентагона)) :lol:

Максимум суд даст условный срок по ст. 190 ККУ,а при заключения соглашения о признании вины - штраф. Так что переживать особо не надо
??? При чём здесь ККУ??
Попахивает зрадой :diablo:

А кстати сегодня ещё алексы родным звонили сказали что им все счета заблокируют, мы все вместе посмеялись ждём блокировок)

єльвіра, а від таліона що чекати?в мене просрочка в манивео майже місяць.
Сьогодні в мене зняли з карточки ,що привязана до кредиту,5 грн.Хотіли потім ще 10,але....нема в мене таких грошей))))

єльвіра, а від таліона що чекати?в мене просрочка в манивео майже місяць.
Сьогодні в мене зняли з карточки ,що привязана до кредиту,5 грн.Хотіли потім ще 10,але....нема в мене таких грошей))))
Я десь попала до них перед Нов роком. Було кілька повідомлень від них. ( (також і сусіду прислали про стягнення грошей з його рахунків за мене). Хоч адекватний він у мене. все зрозумів. Вже десь писала. що на карантині до 30.03 по акції запропонували 8к сплатити. Але грошей нема. Тим більше . що і договора з ними нема. За що і кому платити? Поки так. Дивлюсь у різних реєстрах себе частенько. Поки не напряжно.

Я десь попала до них перед Нов роком. Було кілька повідомлень від них. ( (також і сусіду прислали про стягнення грошей з його рахунків за мене). Хоч адекватний він у мене. все зрозумів. Вже десь писала. що на карантині до 30.03 по акції запропонували 8к сплатити. Але грошей нема. Тим більше . що і договора з ними нема. За що і кому платити? Поки так. Дивлюсь у різних реєстрах себе частенько. Поки не напряжно.
В яких саме реєстрах??

А если,моя кредитная карта,от ихних списаний,пошла в минус? Что это значит

Назад
Угорі