Junna
Перевірений
- Дописи
- 19422
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46878
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мама сина, якщо у Вас є бажання закрити нарешті це питання і кошти на юриста, то чому ні? В будь-якій справі є свої за і проти, Вам треба по своїй проконсультуватись з юристом і він Вам все роз'яснить. Я думаю, що шанси на перемогу є. Успіхів Вам.
Полностью с Вами согласна. У меня тоже есть переплата у енотов почти в два раза, и вначале просрочек я всерьёз рассматривала вариант решения вопроса с ними через суд по моей инициативе. Сейчас эта решимость сильно поутихла, так как есть более неотложные расходы... И они меня никак не беспокоят пока.Я не юрист, проте захищатися завжди ефективніше ніж нападати.Як з юридичної сторони, так і з фінансової.Теж спілкувався з адвокатом (не просто юристом).Проте в кожного своя ситуація і свої методи вирішення.В будь-якому випадку бажаю всім нам успішного вирішення!
Полностью с Вами согласна. У меня тоже есть переплата у енотов почти в два раза, и вначале просрочек я всерьёз рассматривала вариант решения вопроса с ними через суд по моей инициативе. Сейчас эта решимость сильно поутихла, так как есть более неотложные расходы... И они меня никак не беспокоят пока.
Но думаю через некоторое время все-таки буду обращаться в суд, потому что вряд ли Талион спишет мне долг, а платить им ничего больше не буду.
И в случае выигрыша они по идее компенсируют затраты на адвоката.
Впевнений, що у Вас немає рішення Нацкому про визнання договору нікчемним.Всім доброї ночі.За весь час перебування на форумі,тему створюю перший раз,тому не судіть суворо.Хотілося б почути думки форумчан і особливо юристів форуму,з приводу подачі позову до суду на Єнотів.Справа в тому,що тіло переплатила втричі,є рішення комісії,що договір нікчемний,і взагалі,вони мені всі набридли.Мене бентежить тільки те,що у суди вони ходять і майже завжди виграють,особливо у Печерському(там видать свої люди).Ну як говорять,чим чорт не шуткує!Підкажіть у кого які думки.Всім дякую)
Какое у вас самое малое тело по мфо?У меня тоже еноты, Павлик и с1сЬки с наибольшими телами и соответственно процентами из всех моих МФО наиболее вероятные клиенты в суд. Остальные вообще мне безразличны.
Просрочки достаточно малые,меньше 2 месяцев,поэтому особо не парюсь. Платить однозначно без судового постановления не буду. Пока что наблюдаю вялую тенденцию ихнего воздействия. Ждал худшего)) Есть время подготовиться,хотя не вижу другого решения для себя, кроме как : или в суд или в сад. Форум и общение с адвокатом успокоили на психическом уровне. Вообще не переживаю, просто появился в жизни ещё один форум и познакомился с Судовою владою))
Так как обратки здесь быть не может - исхожу из того что есть. И это не есть ппц проблема.По крайней мере для меня и на данный момент. Как-то так)
За яких умов не потрібно платити судовий збір?Судовий збір платити не треба буде - цього не лякайтесь.
Дякую)Впевнений, що у Вас немає рішення Нацкому про визнання договору нікчемним.
В суд звернутись можете, головне якісно підготуватись і правильно виписати позов.
Судовий збір платити не треба буде - цього не лякайтесь.
Якщо подруга юрист з кредитних справ - у Вас все вийде. Якщо ж ні - краще знайдіть фахівця.
Саме так.позов в порядку захисту прав споживачів
У мене є запит до мфо,їх відповідь,відповідь з Комісії.На основі цього позов.Впевнений, що у Вас немає рішення Нацкому про визнання договору нікчемним.
В суд звернутись можете, головне якісно підготуватись і правильно виписати позов.
Судовий збір платити не треба буде - цього не лякайтесь.
Якщо подруга юрист з кредитних справ - у Вас все вийде. Якщо ж ні - краще знайдіть фахівця.
Какое у вас самое малое тело по мфо?
если пойдете с этим в суд - считайте, что дело уже проиграли.У мене є запит до мфо,їх відповідь,відповідь з Комісії.На основі цього позов.
Почему? В чем ошибка?если пойдете с этим в суд - считайте, что дело уже проиграли.
даже если и в запросах ничего не признавала?если пойдете с этим в суд - считайте, что дело уже проиграли.
Не розумію чому?если пойдете с этим в суд - считайте, что дело уже проиграли.
Якщо не затруднить,роз'ясніть,хоч у двох словах.Розумію,що Ви не зацікавлені,та говорите загадками.Не розумію чому?
тому що для суду це не є підставою для задоволення Вашого позовуНе розумію чому?