Манивео. Что лучше: реструктуризация или суд?

• Автор теми Автор теми Карен
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 4K
Мне так объясняли,от даты платежа есть ещё три дня грейс-периода за который можно внести,если нет то процент пересчитаю,но на ту сумму которая в остатке у вас осталась
мав 5000 заплатив 3000 нарахували %від 5000 це укрпоза

А мне маники сегодня филькину грамоту прислали, мол у меня 5 дней для оплаты, иначе кирдык. Первое письмо, просрочка с 01.04, тело 5000 хотят уже 10246. Что в этом случае делать? Или сходить с этой писулькой в сортир.

Читаю і аж вити хочеться...Навіщо Вам та реструктуризація? Пройде час і запропонуть віддати хоч щось, як мені ( була одна пролонгація 3000 і зараз просять віддати 3000, тіло 6000 ), ще й часу дали 20 днів щоб оплатити:ahaha:... навіть і не думаю таку дурість робити, це мені за моральні збитки компенсація
Все вірно. Мені пропонували реструктуризацію декілька разів з вимогою оплатити 50% боргу та іншу частину розіб"ють. Я не погодилась. Через 2 місяці запропонували закрити за 50% тіла (пролонгаціями було виплачено 1 тіло). Не було грошей. Передали Таліону, ті в той же день знов запропонували 50% тіла, надіслали гарантійний лист. Вчора закрила, отримала довідку про відсутність фінансових претензій до мене. Кабінет пустий - все закрито. Отже, по факту оплатила 1,5 тіла.

Оця ваша реконструзація це страшна заупа. Вони ж її рахують від тої суми яку нарахували зі всемя пенями і штрафами. Як по мені краще почекати і закрити за тіло.
а сколько ждать скажите пожайлуйста замучали уже

А мне маники сегодня филькину грамоту прислали, мол у меня 5 дней для оплаты, иначе кирдык. Первое письмо, просрочка с 01.04, тело 5000 хотят уже 10246. Что в этом случае делать? Или сходить с этой писулькой в сортир.
Год назад мне тоже такую куйню слали. Потом ихние шавки талионовцы упрашивали отдать только тело...
Посланы шо первые шо вторые. Первые в суд и найух, вторые сразу найух, бо я понял шо им там удобнее чем в суде.
Вот как то так.

Читаю і аж вити хочеться...Навіщо Вам та реструктуризація? Пройде час і запропонуть віддати хоч щось, як мені ( була одна пролонгація 3000 і зараз просять віддати 3000, тіло 6000 ), ще й часу дали 20 днів щоб оплатити:ahaha:... навіть і не думаю таку дурість робити, це мені за моральні збитки компенсація
Цікаво, через який час запропонували, які міри до вас примінили? Родичів кошмарили?

Год назад мне тоже такую куйню слали. Потом ихние шавки талионовцы упрашивали отдать только тело...
Посланы шо первые шо вторые. Первые в суд и найух, вторые сразу найух, бо я понял шо им там удобнее чем в суде.
Вот как то так.
Был даже суд?

Вот как то так.
А коипенсацию просили от них или как???

Останнє редагування:
ВаЛиКо, у меня похожая ситуевина))) с тела : пять- хотелка 13500... жена - снежинка, я культурно посылаю на два адресса: либо в суд, либо на болт... пришла телега три дня назад, мол отступили Талион+
я им ответил- :вы ПРОТУПИЛИ))))
эти еще на связь не выходили... хммммм :scratch_one-s_head: им же на карантин на $рать, походу определяются с хотелками))

Мне маники придумали сумму в 2800,тело 6.500...кредит лонгировался с 2018года...Это называется,а на последок я скажу ?

У меня с тела в районе десятки вобще почти сороковник хотели ... наивные ... хай продолжают хотеть, попутного ветра в горбытые спины.
удивляют другие шараги... с тела 2к хотелка- у кого 7,5, у кого 8. одни даже написали: вы нам должны 7.5, шарага идет вам на встречу, можем оформить реструктуризацию... я им пишу- ребята!!! тело- 2к, проплачено 1750, я готов на реструктуризацию по остатку+ по закону даже в 50% от тела))) почемуто в ответ они включили снежинку)))

Все вірно. Мені пропонували реструктуризацію декілька разів з вимогою оплатити 50% боргу та іншу частину розіб"ють. Я не погодилась. Через 2 місяці запропонували закрити за 50% тіла (пролонгаціями було виплачено 1 тіло). Не було грошей. Передали Таліону, ті в той же день знов запропонували 50% тіла, надіслали гарантійний лист. Вчора закрила, отримала довідку про відсутність фінансових претензій до мене. Кабінет пустий - все закрито. Отже, по факту оплатила 1,5 тіла.
А скільки тіло було і скільки просрочка??

по закону даже в 50% от тела))) почемуто в ответ они включили снежинку)))
У них своя КОНЬституция ... шо им наши "мирские" законы ))
удивляют другие шараги... с тела 2к хотелка- у кого 7,5, у кого 8.
У меня не помню уже даже какая именно шарага в 7 или 8 раз больше от тела "хотели" ... я уже просто давно забил на ихние калькуляторы и хотелки.
А на форуме вобще дичь иногда читаю : 20-30 сумм от тела :facepalm: вобщем предела ихнему дебелизму не существует.

А скільки тіло було і скільки просрочка??
Тіло біля 7 тис., просрочка більше 2 місяців. Лонгувала загально на +- 7 тис., доплатила ще 3200 грн. Надіслали довідку про закриття. Питання в тому, якщо до них дзвонити та просити - вони не ідуть на поступки. Дійсно треба чекати їх пропозицій. Спершу мені пропонували до Пасхи закрити за 3200 - від Манівео, потім - до кінця квітня, але відмовились надати гарантійний лист. Тиждень тому передали на Таліон+, вони мені передзвонили і сказали, що я вже лонгаціями тіло оплатила (дійсно так, я рахувала), тому є можливість оплатити 3200 та закрити питання. Відправили на пошту договір про переуступку прав Таліону та гарантійний лист - з печаткою та підписом. Я оплатила, на пошту відправили довідку про відсутність фінансових претензій. В кабінеті також все закрито.

На такі варіанти я погоджуюсь, але прошу певний термін - Таліон дали 1,5 тижні на оплату. З Алекскредит також домовленість - списали 1200 відсотків, оплатила частину, залишок заморозили (без відсотків) на 2 місяці - маю зробити до кінця червня 2 платежі по 800 грн. і закриють кредит.

Також дуже приємна жіночка у Містер Мані - пропонувала списати значну частину відсотків при оплаті всієї суми. В мене її не було - домовились, списала 1200 відсотків (просрочка була місяць, жодних дзвінків та поргоз, лише нагадування раз на день), тобто слово своє тримала, адже я повідомляла, що затримують зарплату. Оплатила частину відсотків, пролонгували тіло під маленький відсоток, планую на днях закрити. В результаті також виходять невеликі переплати.

Це ті МФО, з якими я особисто домовлялась. Також Гроші всім та ТОП-кредит, коли я дзвонила та повідомила про затримку зарплати, зафіксували дату оплати та не набридали, і, як не дивно, с*ськи та є-кеш. Головне - виконати свої обовязки вчасно або дзвонити й попереджати про затримку. З усіма ними планую наступного тижня розпрощатись, бо вели себе по-людськи.

Гоуфінгавно та зековський кредит - отримали першу порцію листів на пошту асоціації фінансових установ та урядову лінію. Далі буде... Президенту, уповноваженому, нацполіції, кіберполії.

Назад
Угорі