Маникюр

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tatka1796

Форумчанин
Дописи
1181
Реакції
730
Бали
2805
Tatka1796 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Девчонки, кто делает покрытие у мастера? Вы бы пошли бы ещё раз к тому мастеру, который загнал фрезу (иглу) под ноготь и порезал пару пальцев? Делаю у нее уже не первый раз. Такое было единожды, но очень неприятно.

Девчонки, кто делает покрытие у мастера? Вы бы пошли бы ещё раз к тому мастеру, который загнал фрезу (иглу) под ноготь и порезал пару пальцев? Делаю у нее уже не первый раз. Такое было единожды, но очень неприятно.
Это что за садист??
Срочно менять мастера!
Проверь,все ли у нее стерильно.
Есть ли сухожар и проходит ли инструмент 4 этапа обработки.
Я делаю маникюр уже 3 года у одной,бывало,что могла порезать,но такое ....

Оффтоп
маникюр? А что это такое?))))

Это что за садист??
Срочно менять мастера!
Проверь,все ли у нее стерильно.
Есть ли сухожар и проходит ли инструмент 4 этапа обработки.
Я делаю маникюр уже 3 года у одной,бывало,что могла порезать,но такое ....
Есть. Со стерилизацией у нее все в порядке.

Не,я не пошла бы...Не смогла бы уже спокойно чувствовать себя во время процедуры..

Конечно кошмар..
Такого не должно быть
Меняйте!)
А у меня вот моя маникюрщица теперь берет предоплату 80грн
А если вдруг ты не пришел по какой либо причине , то деньги не возвращаются ?
Теперь у меня нет мастера
Я на такое не готова

Може в неї стрес)))

Да ну.
Може в неї стрес)))
Дитина хворіє, чоловік в рейс пішов.
Так ,це стрес, але до чого тут я? Мої нігті та пальці не винні
Конечно кошмар..
Такого не должно быть
Меняйте!)
Теперь у меня нет мастера
Я на такое не готова
А если предупредить заранее, все равно не возвращает??
Оффтоп
маникюр? А что это такое?))))
:ahaha:

Да ну.

Деньги ей надо скинуть за 2 дня до визита
Это её условие
До этого дня спокойно отменяй

Да ну.

100% ))) Якщо вона поганий майстер - міняйте, якщо до цього часу було все гуд - переваріть цей неприємний момент...всі ми люди)
Мене колись вчили на роботі лишати всі емоції вдома і усміхатись що б там не було...та деколи візуально ми можемо здаватись щасливими, а практика доказує зовсім інше(((Ніколи не стикалась з такою ситуацією, та рекомендую сказати спокійно, що Вам не сподобалось ходити з покаліченими пальчиками і попросити більш уважнішою бути при роботі...

:lol::lol: Я еще не видела чтоб так клиентов пытались удержать))

Ну от неё многие поуходили уже
Просто как по мне это уже маразм..
Моя мастер так делает для новых клиентов или тем кто часто отменяет... Только предоплата 100 грн при записи, если не приходят не возвращает. Говорит теряет деньги и постоянных клиентов из-за тех кто не ценит её работу и время...
Я у неё обслуживаюсь уже лет 5-6 и очень довольна. Правда пришлось купить свой инструмент, ну то такое один раз потратилась зато не переживаю за стерильность)

:lol::lol: Я еще не видела чтоб так клиентов пытались удержать))
Людина просто цінує свій час! На певну годину може записатись кілька людей, а вона відмовляє, бо в неї вже замовлено, а потім в останній момент відміняють...людина в мінусі!!! Це не просто нормально,що вона так робить, а суперово!!! Я просто по своєму досвіду знаю, як в людей міняються плани і бажання((
При замовленні оформлення свята - заповнюю бланк з побажаннями клієнта у всіх подробицях, прошу перечитати і підписатись, беру завдаток і відповідно на цей день всім іншим відмовляю. Дійшла до цього дуже пізно(( і саме через людей, які дзвонять мені, коли все вже готово і кажуть "Вибачте, в нас трішки плани помінялись"...Та задушити готова була в такі моменти!!!
Моя мастер так делает для новых клиентов или тем кто часто отменяет... Только предоплата 100 грн при записи, если не приходят не возвращает. Говорит теряет деньги и постоянных клиентов из-за тех кто не ценит её работу и время...
Я у неё обслуживаюсь уже лет 5-6 и очень довольна. Правда пришлось купить свой инструмент, ну то такое один раз потратилась зато не переживаю за стерильность)
Дуже навіть правильно;)

Людина просто цінує свій час! На певну годину може записатись кілька людей, а вона відмовляє, бо в неї вже замовлено, а потім в останній момент відміняють...людина в мінусі!!! Це не просто нормально,що вона так робить, а суперово!!! Я просто по своєму досвіду знаю, як в людей міняються плани і бажання((
При замовленні оформлення свята - заповнюю бланк з побажаннями клієнта у всіх подробицях, прошу перечитати і підписатись, беру завдаток і відповідно на цей день всім іншим відмовляю. Дійшла до цього дуже пізно(( і саме через людей, які дзвонять мені, коли все вже готово і кажуть "Вибачте, в нас трішки плани помінялись"...Та задушити готова була в такі моменти!!!

Дуже навіть правильно;)
Ні...Я теж надаю послуги (репетиторство) і буває таке,що попереджають за пів години,що не буде дитини,буває,що й не попереджають..Мені знайомі теж казали бери оплату наперед і нехай хочуть приходять,хочуть ні..Я це сприймаю як жарт. Не уявляю собі навіть такого. В сфері надання послуг потрібно працювати так,щоб черга до тебе стояла і таких казусів не було. Це моя особиста думка. В мого майстра з манікюру не буває нових клієнтів. В неї вже роками сформована клієнтська база і новому клієнту потрапити фактично не можливо. Але вона з розумінням відноситься до зміни планів .

Не розумію цього...Можливо дехто так і поводиться. Та все ж, кожна людина, яка зайнята від ранку до вечора і до неї потрібно завчасно записуватись, не буде втрачати свій час...Чесно, мені теж колись встидно було брати завдаток чи просити залог за речі, які даю в оренду. Але саме неприємні нюанси з людьми і непередбачувані зміни в їх святкуванні привели мене до нуля і заставили перепланувати повністю мою роботу. Зараз все гуд, хто намірений серйозно - спокійно залишають завдаток, впевнені вони і я)) Решта відповідають "Ми подумаємо" і тепер вже я розумію що тут і до чого... Коли Ви приходите замовляти меблі, техніку чи будь-яку іншу річ - всюди потрібен завдаток, це зараз цілком нормальна річ, ніхто просто так зараз нічого не робить, хіба знайомі і то при Ваших непередбачуваних обставинах потім в душі точно зляться...

Ні...Я теж надаю послуги (репетиторство) і буває таке,що попереджають за пів години,що не буде дитини,буває,що й не попереджають..Мені знайомі теж казали бери оплату наперед і нехай хочуть приходять,хочуть ні..Я це сприймаю як жарт. Не уявляю собі навіть такого. В сфері надання послуг потрібно працювати так,щоб черга до тебе стояла і таких казусів не було. Це моя особиста думка. В мого майстра з манікюру не буває нових клієнтів. В неї вже роками сформована клієнтська база і новому клієнту потрапити фактично не можливо. Але вона з розумінням відноситься до зміни планів .
В мене так само з майстром. В неї стільки своїх клієнтів, що навіть якщо хтось відмінить то вона подзвонить іншому клієнту хто перед тим просився раніше прийти і ті із задоволенням біжать. Так що час в неї рідко пропадає в пусту

Не розумію цього...Можливо дехто так і поводиться. Та все ж, кожна людина, яка зайнята від ранку до вечора і до неї потрібно завчасно записуватись, не буде втрачати свій час...Чесно, мені теж колись встидно було брати завдаток чи просити залог за речі, які даю в оренду. Але саме неприємні нюанси з людьми і непередбачувані зміни в їх святкуванні привели мене до нуля і заставили перепланувати повністю мою роботу. Зараз все гуд, хто намірений серйозно - спокійно залишають завдаток, впевнені вони і я)) Решта відповідають "Ми подумаємо" і тепер вже я розумію що тут і до чого... Коли Ви приходите замовляти меблі, техніку чи будь-яку іншу річ - всюди потрібен завдаток, це зараз цілком нормальна річ, ніхто просто так зараз нічого не робить, хіба знайомі і то при Ваших непередбачуваних обставинах потім в душі точно зляться...
Кожен обирає політику клієнтоорієнтованості під себе) Я особисто беру передплату тільки в випадках, коли витрачаю і свої кошти. Але якщо хтось просить предоплату з мене завжди відношусь з розумінням)

Вкладення

• 1480135579132332600.webp
    1480135579132332600.webp
    45.5 Кб · Перегляди: 16
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі