Манівео ,як достали

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 900

irina07

Форумчанин
Дописи
556
Реакції
112
Бали
5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уже не має сил нархували 46.200 грн, скали що поставлять на коліна, передають справу колекторам, що до кінця днів буду виплачувати. Пишуть смс всім підряд

Напишите им что потратите все средства на поиск их кол центра , и когда сильно достанут обольете их в кол центре бензином и подожжете

Напишите им что потратите все средства на поиск их кол центра , и когда сильно достанут обольете их в кол центре бензином и подожжете
я так розумію вони передають Толіано, з усіма номерами і інформацією а ті позинають по новому

Уже не має сил нархували 46.200 грн, скали що поставлять на коліна, передають справу колекторам, що до кінця днів буду виплачувати. Пишуть смс всім підряд
Позвоніть на 1545 з приводу погроз.

И мой вам совет звоните на 1545 и говорите все это им,что звонят и терроризируют третьих лиц

И мой вам совет звоните на 1545 и говорите все это им,что звонят и терроризируют третьих лиц
И что после єтого у меня записей нет разговоров.
Вони я так розумію на місцеву поліцію передають?

И что после єтого у меня записей нет разговоров.

Звоните и жалуетесь) мне это немного помогло)) там прилагать ни чего не надо,вы говорите они записуют

Назад
Угорі