Манівео. Історія не закінчується...

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Писала я раніше на форумі щодо цієї шараги. Вони були першими хто подзвонив до рідних та оточення. До того ніхто з рідних про мої борги не знав.
Брала я в манівео 5 тис. Потім збільшили ліміт. Дали 7 тис. За місяць прострочки нарахували 43 000. Після дзвінка списали до 37 000. Батьки заплатили ці гроші. Не змогла я переконати що не варто. Про це дуже шкодую.
Писала я у нацком. Нещодавно прийшла така відповідь.
Питання до всезнаючих. Чи можливо вернути переплату по кредиту?
Порадьте толкового юриста по цьому питанню.
P.S не повторюйте моїх помилок, хто в паніці теж думає заплатити все манівео

Вкладення

• Screenshot_20200416-171021_Drive.webp
    Screenshot_20200416-171021_Drive.webp
    297.3 Кб · Перегляди: 186
  • 20200416_171104.webp
    20200416_171104.webp
    354.4 Кб · Перегляди: 169
такое чувство, что у некоторых наших форумчан родные-скрытые миллионеры))
когда готовы отдавать такие суммы одной сомнительной конторе??‍♀️

А чего они такую сумму вам накрутили?? И что ответил нацком??
Скрін відповіді я додала.
Народ, ви не уявляєте яка то паніка була як мене "розоблачили" маніки що я боржник. Я в житті нікому таке не казала. Колись ще й переконувала народ щоб не брати ті онлайн займи.
Пробачте мою безрозсудність. Така ситуація більше не повториться. Я тепер хіба тіло+ відсотки до прострочки віддаю, но не такі суми

Всім привіт! Писала я раніше на форумі щодо цієї шараги. Вони були першими хто подзвонив до рідних та оточення. До того ніхто з рідних про мої борги не знав.
Брала я в манівео 5 тис. Потім збільшили ліміт. Дали 7 тис. За місяць прострочки нарахували 43 000. Після дзвінка списали до 37 000. Батьки заплатили ці гроші. Не змогла я переконати що не варто. Про це дуже шкодую.
в мене анологічна ситуація була з алекскредит

вони дзвонили да батька та іншим родичам та говорили ,що вони являються поручитилями.Батько повівся і заплатив
Вот і так само мої. Вони спочатку думали щт я тільки маніків маю. Вот і хотіли мені допомогти. Ще маю 10 мфо(
вони дзвонили да батька та іншим родичам та говорили ,що вони являються поручитилями.Батько повівся і заплатив

Скрін відповіді я додала.
Народ, ви не уявляєте яка то паніка була як мене "розоблачили" маніки що я боржник. Я в житті нікому таке не казала. Колись ще й переконувала народ щоб не брати ті онлайн займи.
Пробачте мою безрозсудність. Така ситуація більше не повториться. Я тепер хіба тіло+ відсотки до прострочки віддаю, но не такі суми
Жаль,что после всего Вы так ничего и не поняли. "Я тепер хіба тіло+ відсотки до прострочки віддаю" Ну Ваше дело.

Жаль,что после всего Вы так ничего и не поняли. "Я тепер хіба тіло+ відсотки до прострочки віддаю" Ну Ваше дело.
Нєєє, я свої кредити хочу закривати. Але звичайно не за драконівські штрафи як цей. Мені не треба щоб на мені мфо висіли.

Хорошо хоть квартиру не продали для погашения долга.
Но судя по ответу Нацкома, такое ощущение что Вы помимо 7 тыс добрали до 20 тыс, как это возможно у многих шараг, да и другого обьяснения нет почему нарисовалась такая сумма.
У меня при теле 6500 накрутили за месяц ну в 2-3 раза больше сумму, но не в 6 раз никак.

Так, в кожного свій вибір.
Хорошо хоть квартиру не продали для погашения долга.
Но судя по ответу Нацкома, такое ощущение что Вы помимо 7 тыс добрали до 20 тыс, как это возможно у многих шараг, да и другого обьяснения нет почему нарисовалась такая сумма.
У меня при теле 6500 накрутили за месяц ну в 2-3 раза больше сумму, но не в 6 раз никак.
7+5 , 12 000 разом вийшло
Так, в кожного свій вибір.

7+5 , 12 000 разом вийшло ( тіло кредиту)

Мы и не идем Вашим путем и вполне открыто об этом говорим всем, кто хочет нас слышать.
Вы можете, конечно, отписать в НацКом, объяснив ситуацию, приложив к своим словам договор и доказательства Ваших проплат. Но они выскажут свое рекомендательное мнение, к которому шмаравео может и не прислушаться.
И тогда остается суд со всеми требованиями и опять же 100% доказательствами с Вашей стороны.
Куда платили, кому платили, сколько и за что. То, что Вы им добровольно отдали, хватило бы смело на 5 судов, если не больше, с адвокатским сопроваждением.
А теперь вопрос интересный....

Мы и не идем Вашим путем и вполне открыто об этом говорим всем, кто хочет нас слышать.
Вы можете, конечно, отписать в НацКом, объяснив ситуацию, приложив к своим словам договор и доказательства Ваших проплат. Но они выскажут свое рекомендательное мнение, к которому шмаравео может и не прислушаться.
И тогда остается суд со всеми требованиями и опять же 100% доказательствами с Вашей стороны.
Куда платили, кому платили, сколько и за что. То, что Вы им добровольно отдали, хватило бы смело на 5 судов, если не больше, с адвокатским сопроваждением.
А теперь вопрос интересный....
Ви то може ні, але находяться такі лошари як я , що платять все)))
Ви то може ні, але находяться такі лошари як я , що платять все)))
Я їх ще давно заплатила...тоді страх та паніка керували. Якось до того я не звикла бути боржником)))

Назад
Угорі