🧟‍♂️ Знову про АО "Захист"

Я запитав, скільки коштували такі послуги. Так от.
Людина платила 1500 грн кожного місяці протягом 3-х років. Разом - десь 54 тис. грн!
Спочатку обіцяли закрити за тіло, а потім таки з'явилась судова справа (01.04.2024). І щось мені підказує, налажають по повній 💩
Цікаво, а скільки та сторона їм заплатила?..

В засіданнях лише адвокат повинен бути. Сьогодні ледве витягнув справу... Боржник був в суді, адвокат - ні. Суддя почала валити його + 1 кредитор давив щоб закрити справу без списання, вдалось вибити 3 тижні відстрочки... Далі розрулю... Але самому, без адвоката, досить важко, оскільки людина губиться і не розуміє що від неї хочуть
Закрив справу, погодили план реструктуризації.
Щомісячний платіж вийшов 5.5к грн.
Це при боргові в 800+ згідно програних судів і т.д.
Людина особисто погодила такий платіж. Готова була платити до 8, але зупинились на 5.5

В засіданнях лише адвокат повинен бути. Сьогодні ледве витягнув справу... Боржник був в суді, адвокат - ні. Суддя почала валити його + 1 кредитор давив щоб закрити справу без списання, вдалось вибити 3 тижні відстрочки... Далі розрулю... Але самому, без адвоката, досить важко, оскільки людина губиться і не розуміє що від неї хочуть
Сьогодні тільки звернулась до захисту про те що в мене багато мфо і дуже багато процентів
Борг десь до 80000
Обіцяли допомогти, але я ще не підписувала договір і нічого не оплачувала
Як бути далі?

Сьогодні тільки звернулась до захисту про те що в мене багато мфо і дуже багато процентів
Борг десь до 80000
Як бути далі?
Слати їх лісом.

Борг десь до 80000
Як бути далі?
Вам не потрібна їх "допомога". Самі зможете поборотися з МФО.
Якщо туди влізете, тільки грошей позбудетесь.

Борг десь до 80000
Як бути далі?
Ця контора навіть позов на аліменти і розлучення оформила так, і таку заяву подала, що сміялись судді який бред там був написаний.
І за цю фігню сплатила 2000 грн.
А потім перероблювали два позова, і робили відзив.
Коли приватний адвокат за 800 грн написав грамотну заяву на розлучення
Я уявляю, як Захист "захистить" перед мфо......жах

Борг десь до 80000
Як бути далі?
Тікати від них подалі.

Назад
Угорі