👨‍💻 Питання до юриста. Куток позичальника

Доброго дня.
Під скажіть, будь ласка, по темі перепродажів кредиту.
Був кредит в єгроші на 15 днів, вони продають через 3 місяці кредитпромінвест, через місяці перепродажа в фінбунс, через день в технофінанс.

Зараз технофінанс вимагає оплату. Прошу надати підтвердження права вимоги - дають договір між фінбуси та технофінанс, в якому жодної інфи про мене. Лише додатком є витяг з акту приймання-передачі письмового Реєстру Боржників
, де зазначені мої ПІБ, Інн, номер кредитного договору та дата кредиту.
На прохання надати копію саме кредитного договору - дали
А от на прохання надати копії попередніх договорів продажу кажуть що якщо мені треба то йди сам і шукай

Чи дійсно не обовʼязково кінцевому кредитному мати всі копії перепродажу договору?
Добрий.
Мають бути. Інакше неможливо доказати дійсність права вимоги.

Добрий.
Мають бути. Інакше неможливо доказати дійсність права вимоги.
Мені теж писали. Запросив договори про перехід: Єгроші-кредиткапітал-фінбуст-технофінанс, сказали немає такого в них. Є тільки договір з Єгроші і договір факторингу з Фінбуст. На питання: як мій кредит у Єгроші потрапив до фінбуст? Сказали «мабуть в когось купили» 😂

Сказав що якщо побудує мені документально логічний ланцюжок, від точки А до точки Б то я відразу здійсню оплату. Відповіли що не зможуть цього зробити бо в них немає документів. Я сказав що бачу вирішення питання лише в судовому порядку. Вже місяць жодного повідомлення чи дзвінка від них😀

Добрий день. Підкажіть, чи є якісь терміни в апеляційного суду для оприлюднення рішення в ЄДРСР?

Добрий день. Підкажіть, чи є якісь терміни в апеляційного суду для оприлюднення рішення в ЄДРСР?
"Судові рішення є відкритими та підлягають оприлюдненню в електронній формі не пізніше наступного дня після їх виготовлення і підписання" (ч. 2 ст. 2 Закону України "Про доступ до судових рішень")

"Судові рішення є відкритими та підлягають оприлюдненню в електронній формі не пізніше наступного дня після їх виготовлення і підписання" (ч. 2 ст. 2 Закону України "Про доступ до судових рішень")
Дякую. Тоді виникає наступне питання, чи є терміни виготовлення і підписання?

Після проголошення є якісь терміни внесення до реєстру?

Дякую. Тоді виникає наступне питання, чи є терміни виготовлення і підписання?
"У виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення (постанови) суду може бути відкладено на строк не більш як на десять днів, а якщо справа розглянута у порядку спрощеного провадження - не більш як на п’ять днів з дня закінчення розгляду справи" (ч. 6 ст. 259 ЦПК України)

Після проголошення є якісь терміни внесення до реєстру?
не пізніше наступного дня після їх виготовлення і підписання

В мене по одній справі вже 6 місяців (!) немає відмітки про набуття чинності!
А це просте скасування ВНН.

Клієнтка дзвонила до суду, а її питають:
- А у вас який суд був - електронний чи звичайний?

Це пердець повний 🤷

В мене по одній справі вже 6 місяців (!) немає відмітки про набуття чинності!
А це просте скасування ВНН.

Клієнтка дзвонила до суду, а її питають:
- А у вас який суд був - електронний чи звичайний?

Це пердець повний 🤷
Дякуючи таким працівникам... Вердикт Капітал подався "банкрутитися" і відповідно зумів уникнути сплати більше 50т. грн. (безпідставно набуті кошти)...

1770225458858.webp

Назад
Угорі