Мамі дзвонив адвокат та сказав, що подають до суду за мої борги

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 659

Apolo

✩ Premium ✩
Дописи
174
Реакції
48
Бали
913
Apolo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонили моїй мамі, типу з якоїсь контори адвокат, що подають на мене до суду, всі документи готові, дійсно якась МФО подасть на мене до суду???

Подзвонили моїй мамі, типу з якоїсь контори адвокат, що подають на мене до суду, всі документи готові, дійсно якась МФО подасть на мене до суду???
С юрстимула наверное от Кредит касы. Просто пугают, когда будут подавать - предупреждать не будут.

Щоб мама за вухо привела до суду?

Дійсно,в суд може подати і МФО і банк,а от щоб прям адвокат звонив.....
Зрозумів
С юрстимула наверное от Кредит касы. Просто пугают, когда будут подавать - предупреждать не будут.
Зрозумів дякую вам
Щоб мама за вухо привела до суду?
Так😀
Ще не приїзжали?
Нікого🤣
Може тортика купити?
Настрій підняли, бо я трохи злякався😀

Без проблем. Можуть подати. Але трохи неприємно, коли подають перший раз. Потім, напевно, звикаєш. Навіть буде цікаво, хто наступний захоче здерти з тебе гроші. Сто років, якщо зможуть чекати на повернення боргів, то хай їм щастить.

Без проблем. Можуть подати. Але трохи неприємно, коли подають перший раз. Потім, напевно, звикаєш. Навіть буде цікаво, хто наступний захоче здерти з тебе гроші. Сто років, якщо зможуть чекати на повернення боргів, то хай їм щастить.
Про звичку згодна...

Назад
Угорі