Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С юрстимула наверное от Кредит касы. Просто пугают, когда будут подавать - предупреждать не будут.Подзвонили моїй мамі, типу з якоїсь контори адвокат, що подають на мене до суду, всі документи готові, дійсно якась МФО подасть на мене до суду???
Щоб мама за вухо привела до суду?Подзвонили моїй мамі, типу з якоїсь контори адвокат, що подають на мене до суду, всі документи готові, дійсно якась МФО подасть на мене до суду???
Ще не приїзжали?Подзвонили моїй мамі, типу з якоїсь контори адвокат, що подають на мене до суду, всі документи готові, дійсно якась МФО подасть на мене до суду???
ЗрозумівДійсно,в суд може подати і МФО і банк,а от щоб прям адвокат звонив.....
Зрозумів дякую вамС юрстимула наверное от Кредит касы. Просто пугают, когда будут подавать - предупреждать не будут.
ТакЩоб мама за вухо привела до суду?
НікогоЩе не приїзжали?
Настрій підняли, бо я трохи злякавсяМоже тортика купити?
Мне монобанк вимогу присылал за месяцКоли подаюсь в суд не інформують)
Це з власного досвіду
Без проблем. Можуть подати. Але трохи неприємно, коли подають перший раз. Потім, напевно, звикаєш. Навіть буде цікаво, хто наступний захоче здерти з тебе гроші. Сто років, якщо зможуть чекати на повернення боргів, то хай їм щастить.Подзвонили моїй мамі, типу з якоїсь контори адвокат, що подають на мене до суду, всі документи готові, дійсно якась МФО подасть на мене до суду???
Про звичку згодна...Без проблем. Можуть подати. Але трохи неприємно, коли подають перший раз. Потім, напевно, звикаєш. Навіть буде цікаво, хто наступний захоче здерти з тебе гроші. Сто років, якщо зможуть чекати на повернення боргів, то хай їм щастить.