Маленька перемога над ЄАПБ

Доброго вечора шановні форумчани я вже писала про єапб і про суд, але ще раз як кажуть впевнилась в тому як хочуть нас надурити колекторські компаніі. мій кредит викупмла єапб є певна сума до повернення. до мене зателефонував представник і ми з ним домовилися про оплату певної суми в місяць. я зробила вже декілька платежів і попросила його надіслати мені залишок і тут в мене зразу непорозуміння бо ми говорили про одну суму а вмйшла інша. я розуміє моя була велика помилка що я почала платити без гарантійки. позакривала вже трохи кредитів і позик але завжди надсилали гарантійку а потім довідку і все гаразд. тут вийшла ситуація взагалі пісець. я кажу була мова про одну суму а зараз зовсім інше і все.... він мені каже що мол я це все придумала. як тепер поступати заплпатити всю суму

Скрины хоть этой переписки с конкретной суммой у вас есть?

тут вийшла ситуація взагалі пісець. я кажу була мова про одну суму а зараз зовсім інше і все.... він мені каже що мол я це все придумала
Ви вже 3 роки на форумі і не знали, що оплата без гарантійки - це гроші на вітер? Чи просто понадіялись на їхню "порядність"?)
але ще раз як кажуть впевнилась в тому як хочуть нас надурити колекторські компаніі.
Вся їхня робота - це десь надурити, десь налякати, десь дотиснути. Але всі ці маневри зводяться, по суті, до одного. Вони будуть роками доїти населення, допоки люди даватимуть сотні приводів себе обікрасти.
як тепер поступати заплпатити всю суму
Сумніваюсь, що тут можна щось вдіяти: кошти вам не повернуть, а шанси довести факт будь-яких домовленостей з ними зводяться до нуля. Платити далі чи ні - вирішувати вам. Я б їм ні копійки більше не заплатив.
Скрины хоть этой переписки с конкретной суммой у вас есть?
І як це допоможе?)

Останнє редагування:
Ви вже 3 роки на форумі і не знали, що оплата без гарантійки - це гроші на вітер? Чи просто понадіялись на їхню "порядність"?)

Вся їхня робота - це десь надурити, десь налякати, десь дотиснути. Але всі ці маневри зводяться, по суті, до одного. Вони будуть роками доїти населення, допоки люди даватимуть сотні приводів себе обікрасти.

Сумніваюсь, що тут можна щось вдіяти: кошти вам не повернуть, а шанси довести факт будь-яких домовленостей з ними зводяться до нуля. Платити далі чи ні - вирішувати вам. Я б їм ні копійки більше не заплатив.

І як це допоможе?)
Не факт что поможет но попробовать на них надавить стоит

А через какое время начинают что то предлагать. Могут ли в суд подать не предупредив

А через какое время начинают что то предлагать. Могут ли в суд подать не предупредив
По разному так как ЕАПБ это коллекторы то могут и сразу скидку предложить, и в суд если подадут то никто вас из шараг. предупреждать не будет

Назад
Угорі