Юзер
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1992
- Реакції
- 880
- Бали
- 2805
Юзер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є-гроші повертають без проблем, ну хіба Ви за старі Є-гроші кажетеТа з офіційними шарагами я уже сам розрулив, добився сам без адвокатів в усіх списання відсотків до тіла (як учасник бойових дій), і повернення переплат. Єдині хто не повернули відсотки Є гроші, вони не відповідають ні на дзвінки ні на свою електронну пошту. Кілька МФО лишились по тілу кілька тисяч, вони просто раз в тиждень просять хочаб частину суми внести. Так потроху і закриваю їх, появилися кошти закинув (відсотки не ростуть тіло гаситься). Проблема з Бітами не можу ніяк від них відхреститися з тіла 1500 заплатив 2500 і ще вимагають 4000. Вже вчора всіх в військовій частині обдзвонили. Типу я вказав їх поручителями. Я так розумію цей терор буде безкінечно і з часом тільки наростати. Мені говорили також військові які мали позику в них що обдзвонювали також всіх колег і погрожували їм і їхнім родинам. Слали фотоколажі і тому подібне. Я вже не знаю як це пережити. На війні так психологічно не важко, як з нашими гнидам під прикриттям влади.
та я теж так можу, і візьму поменьше)Ось ще вчора написала мені їхній клієнт:
Ну я ж вам кажу,я заплатила 8 тисяч,і можна сказати,все робила сама,мені скидали зразок і говорили які скріни і на яку електронну адресу скидати,і т.д скидала скріни переписок вони надавали відповідь,від цих відповідей вони ще більше бісились біти і ще більша давили на оточення.