Либерталия
✩ Premium ✩
- Дописи
- 17770
- Реакції
- 53444
- Бали
- 7615
Либерталия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, это уже за гранью...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Послухайте я розумію більше вашого.Якщо вам не потрібна послуга юриста,то ВІДДАЙТЕ тому кому вона необхідна.Для того щоб ви зрозуміли,потрібне виділила шрифтом.Як отримали так і віддайте.Не понимаю ваших сообщений. Вы либо пытаетесь как то сарказничать, либо вы не понимаете в чем здесь суть?!
Якщо знайдете того, хто цього потребує. Бо я збирався передавати якраз такій людині.За это вообще отдельный лайкос
Передать (подарить) и продать (получить материальное вознаграждение) - совершенно разные вещи.
Вам денег скинуть?
Просто вот чисто по-братски. За находчивость.
Но с условием, что Ваш лот мною будет передан тому/той, кого я посчитаю более нуждающимся/щейся в помощи Yurist.
Вы согласны?
Жаль разочаровывать, но увы и ах... ?Ааа, вот это предвкушение очередного грандиозного нападения и разделывания по косточкам юриста, да?))) Ммммм)) И тут такое...![]()
А,як же ж ,,бізнес,,?Послухайте я розумію більше вашого.Якщо вам не потрібна послуга юриста,то ВІДДАЙТЕ тому кому вона необхідна.Для того щоб ви зрозуміли,потрібне виділила шрифтом.Як отримали так і віддайте.
Так передать?Или продать?Якщо знайдете того, хто цього потребує. Бо я збирався передавати якраз такій людині.
Так передать или продать?Якщо знайдете того, хто цього потребує. Бо я збирався передавати якраз такій людині.
Продавати! ?Якщо знайдете того, хто цього потребує. Бо я збирався передавати якраз такій людині.
За деньги это продавать, а не передавать))збирався передавати
Я пока воздержусь от комментариев.Якщо знайдете того, хто цього потребує. Бо я збирався передавати якраз такій людині.
Так вы хотите продать?Уточню ещё раз.Жаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?
Больше всего в этой ситуации мне нравится ваше благородное негодование.)Жаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?
І не розуміють можливість на комусь заробить?.А на вашому місці могла б бути людина якій це зараз необхідно.Жаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?
Я уже писал, я на звание - благородный - не идуБольше всего в этой ситуации мне нравится ваше благородное негодование.)
Вы все подарки которые Вам дарят потом перепродаете? Передаривать и я пробовала, но продавать это уже как-то «фи»Жаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?
Это не звание, это обычное человеческое качество. Ну ладно. Передать за вознаграждение - это как?)Я уже писал, я на звание - благородный - не иду
От,як би Ви,створили тему ,,Аукціон,,,я б Вас зрозумілаЖаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?
Я просто не пойму, вам человек что предложил?Если что то он доплатит потом вам?Если я не ошиблась? Объясните толком.Я уже писал, я на звание - благородный - не иду