Лжеконкурс от Yurist

• Автор теми Автор теми Genio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 344
  • Перегляди Перегляди 11K
Не понимаю ваших сообщений. Вы либо пытаетесь как то сарказничать, либо вы не понимаете в чем здесь суть?!
Послухайте я розумію більше вашого.Якщо вам не потрібна послуга юриста,то ВІДДАЙТЕ тому кому вона необхідна.Для того щоб ви зрозуміли,потрібне виділила шрифтом.Як отримали так і віддайте.

За это вообще отдельный лайкос

Передать (подарить) и продать (получить материальное вознаграждение) - совершенно разные вещи.
Вам денег скинуть?
Просто вот чисто по-братски. За находчивость.
Но с условием, что Ваш лот мною будет передан тому/той, кого я посчитаю более нуждающимся/щейся в помощи Yurist.
Вы согласны?
Якщо знайдете того, хто цього потребує. Бо я збирався передавати якраз такій людині.

Послухайте я розумію більше вашого.Якщо вам не потрібна послуга юриста,то ВІДДАЙТЕ тому кому вона необхідна.Для того щоб ви зрозуміли,потрібне виділила шрифтом.Як отримали так і віддайте.
А,як же ж ,,бізнес,,?

Жаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?

Жаль, що люди зараз наскільки "розумні", що не розуміють значення простих слів таких як "конкурс", "тримання слова" і т.д. ?
Больше всего в этой ситуации мне нравится ваше благородное негодование.)

І не розуміють можливість на комусь заробить?.А на вашому місці могла б бути людина якій це зараз необхідно.

Вы все подарки которые Вам дарят потом перепродаете? Передаривать и я пробовала, но продавать это уже как-то «фи»

От,як би Ви,створили тему ,,Аукціон,,,я б Вас зрозуміла

Я уже писал, я на звание - благородный - не иду
Я просто не пойму, вам человек что предложил?Если что то он доплатит потом вам?Если я не ошиблась? Объясните толком.
Screenshot_2021-01-04-00-21-52-220_com.android.chrome.webp

Назад
Угорі