Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Є.Цікаво дізнатися є тут люди з інвалідністю, як ведуть себе МФО дізнаючись про це ? Якщо діло дійде до суду, чого очікувати?
В некоторой степени даже именно давят сильнее на инвалидов. Это же конченые y6людku.Є.
Так само як і з іншими.
Інвалідність немає ніякого відношення до суду.
Можливо а може і ні. Ще не знаю.Є.
Так само як і з іншими.
Інвалідність немає ніякого відношення до суду.
Слышал про такое((В некоторой степени даже именно давят сильнее на инвалидов. Это же конченые y6людku.
А чего далеко ходить. У меня мама инвалид. Мне звонили - результата не было. Начали звонить ей. Откуда-то узнали, по какому поводу она инвалид и просто издевались. Это отдельная история, конечно. Я их хотел тогда отыскать и порвать на клаптики.Слышал про такое((
В тому то й річ що десь тут вичитала що можуть навмисно давати кредити і завищити процентну ставку,щоб побільше грошей збити,а в мене манівео рахує знатно. Саме тому про них не те що не думаю,хай собі живуть. Бо те що вони нарахували інвалід з пенсії не виплатить ніколи.В некоторой степени даже именно давят сильнее на инвалидов. Это же конченые y6людku.
Ну хай давлять, треба було читати що і кому ви даєте,а процентна ставка то взагалі... Окремий вид мистецтва і ? відсотків там є порушення. Просто я не юрист, а жаль...Слышал про такое((
Кончені тварюки (((А чего далеко ходить. У меня мама инвалид. Мне звонили - результата не было. Начали звонить ей. Откуда-то узнали, по какому поводу она инвалид и просто издевались. Это отдельная история, конечно. Я их хотел тогда отыскать и порвать на клаптики.
Шото ты злойВ некоторой степени даже именно давят сильнее на инвалидов. Это же конченые y6людku.
с утреца ))Я б сама їх порвала, по перше зі мною нічого не вийде,а по друге реально жаль інших людей, деякі в безвиході,я знаю один реальний випадок коли людина чуть не покінчила життя самогубством.І все через цих падлюк.А чего далеко ходить. У меня мама инвалид. Мне звонили - результата не было. Начали звонить ей. Откуда-то узнали, по какому поводу она инвалид и просто издевались. Это отдельная история, конечно. Я их хотел тогда отыскать и порвать на клаптики.
Не тільки я не люблю ранки))Шото ты злойс утреца ))
Не тільки я не люблю ранки))

Нажаль таких випадків чимало.Я б сама їх порвала, по перше зі мною нічого не вийде,а по друге реально жаль інших людей, деякі в безвиході,я знаю один реальний випадок коли людина чуть не покінчила життя самогубством.І все через цих падлюк.
Та да ,здорових людей до водять до краю ,а що казати про людей з інвалідністю ((((Нажаль таких випадків чимало.
Не, братан, я не злой. Я просто этих уп*рей ненавижу. Вот Людей я люблю. А этих ушлепков.. ну, ты понялШото ты злойс утреца ))
Люди з обмеженими можливостями силою характеру ще здоровим фору дадутьТа да ,здорових людей до водять до краю ,а що казати про людей з інвалідністю ((((
Можливо і такЛюди з обмеженими можливостями силою характеру ще здоровим фору дадуть
То є такЛюди з обмеженими можливостями силою характеру ще здоровим фору дадуть