Люди почали працювати

А в мене сьогодні взагалі не зрозуміло, що роблять
Ну что не понятного...очередная смс))) мне Талион тож только что такую прислал)) Типа Фреюшка заплати всего 28к ,а остальное спишим...акция у них такая))) прям не знаю куда бежать и где платить)))

Ну что не понятного...очередная смс))) мне Талион тож только что такую прислал)) Типа Фреюшка заплати всего 28к ,а остальное спишим...акция у них такая))) прям не знаю куда бежать и где платить)))
Так і я не знаю куди бігти і де платити)))

Так і я не знаю куди бігти і де платити)))
Да зп скоро, вот и думают как больше денег с нас выбить. Меня сегодня с 7 утра на автопрозвон поставили, по ходу все 15 контор. Просрочка 3 месяца.

Та я його особливо вже не приховувала. Надоїло боятися)))))
Завжди можна змінити ще раз))))
Та й заняття є нове)))) поки всіх в несеш,поки повідомив.... Немає часу про дурниці думати))))))
новый телефон может засветиться при пополнении через приват 24 , а также через родствеников которые тоже получают звонки ..
мне тоже предложили , отминусовали то что я внес до прострочки , и почти 40k оплатить за два дня

К
новый телефон может засветиться при пополнении через приват 24 , а также через родствеников которые тоже получают звонки ..

мне тоже предложили , отминусовали то что я внес до прострочки , и почти 40k оплатить за два дня
Клас!!!вони думають, що ми бабки малюємо, поки вони сидять, протираючи штанці....???може їм варто мівінку на ролтон замінити....

Да зп скоро, вот и думают как больше денег с нас выбить. Меня сегодня с 7 утра на автопрозвон поставили, по ходу все 15 контор. Просрочка 3 месяца.
То в мене все ще попереду, бо просрочка 1.5 місяці, а пишуть таке, що жесть ....... лишається одне посміятися

Назад
Угорі