Люди добрі, ніколи у них не беріть

• Автор теми Автор теми LeBron2306
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K
А что они хотят после закрытия?
Ідіоти, телефон, мабуть, в базі боржників. Херово працюють. Дальше смс,дальше дзвінки мені і оточенню. Не беріть ніхто в них позику, гірших, дійсно не зустріти.

Ідіоти, телефон, мабуть, в базі боржників. Херово працюють. Дальше смс,дальше дзвінки мені і оточенню. Не беріть ніхто в них позику, гірших, дійсно не зустріти.
А вы уверены что их закрыли?

А вы уверены что их закрыли?
Ще в п'ятницю. І на гарячу лінію дзвонив неодноразово, щоб нахрен видалили мій аккаунт. Оточення ж мене пресую, мені то не привикати, а вони не розуміють чому "всяка фігня і дальше їм приходить...
Ось і таке фігня кожного дня, по декілька разів

Вкладення

• Screenshot_20240206-144449_Messages.webp
    Screenshot_20240206-144449_Messages.webp
    38.6 Кб · Перегляди: 560
Останнє редагування:
Мені чомусь здається, ви їм щось не доплатили. Подзвоніть, уточніть, чи все закрито по вашому боргу. Вони, звісно, відбиті, але не було ніби такого, щоб після закриття терор робили. В особовому кабінеті що пише? Може ви їм щось не доплатили, вони далі продовжують нараховувати

Мені чомусь здається, ви їм щось не доплатили. Подзвоніть, уточніть, чи все закрито по вашому боргу. Вони, звісно, відбиті, але не було ніби такого, щоб після закриття терор робили. В особовому кабінеті що пише? Може ви їм щось не доплатили, вони далі продовжують нараховувати
Абсолютно все, навіть "типу обіцяли" аккаунт нахрен видалити завтра. Як я розумію, вони всіх боржників заносять у один файл і валять розсилку час від часу, але я там не працював. Тому точно незнаю.

Какие у вас новости? Не беспокоят вас больше? Закрыли личный кабинет?

Какие у вас новости? Не беспокоят вас больше? Закрыли личный кабинет?
Заблокований, але видалити не можуть, "ви ж були нашим клієнтом". І дальше приходить спам розсилка і дзвінки(підтвердження вайбер), але то х*рня. Все в блок. Але оточенню перастало приходити, та й +
Лише батарею розряджають😉

Вкладення

• Screenshot_20240219-025829_Phone.webp
    Screenshot_20240219-025829_Phone.webp
    32.3 Кб · Перегляди: 406
  • Screenshot_20240219-030154_Messages.webp
    Screenshot_20240219-030154_Messages.webp
    55.2 Кб · Перегляди: 302
Заблокований, але видалити не можуть, "ви ж були нашим клієнтом". І дальше приходить спам розсилка і дзвінки(підтвердження вайбер), але то х*рня. Все в блок. Але оточенню перастало приходити, та й +
Лише батарею розряджають😉

Контора идиотов каких-то) Похоже иам без разницы отдаёшь или вообще не отдать, все в одну базу

Контора идиотов каких-то) Похоже иам без разницы отдаёшь или вообще не отдать, все в одну базу
І я про це. Сьогодні писав, говорили що видалили дані із бази. Перед тим писали, що це неможливо зробити... Ідіоти.

І я про це. Сьогодні писав, говорили що видалили дані із бази. Перед тим писали, що це неможливо зробити... Ідіоти.

Уверен ничего они не удаляют, а на всякий случай я сделал скрин что личный кабинет заблокували, чтобы потом ничего не смогли предъявить, да вот такая вот контора, как они вообще существуют..
Таких надо закрывать в первые минуты открытыя их, хотя и сайт у них видно не особо функциональный, одним словом сегодня такой сайт, завтра другой, контора одна

чтобы потом ничего не смогли предъявить
Уровень их предьяв зависит только от того, насколько "клиент" морально устойчив к раздражителям типа биткепитал :crazy:а скрины, любые доказательства, законы, юристы, угрозы, справки и т.д им ваще до лампочки)) Вы им скрин - они вам липовый договор. У них одно единственное действующее оружие - телефоны. А у клиентов оружие - игнор и указание правильного направления куда им идти, если уж довелось разговаривать) другого не дано))

Кстати вполне возможно, что это проделки Скайнета 🤖 :secret:восстание машин, искусственный интеллект, вся фuгня... А вдруг биткепитал это просто ИИ :lol::lol: смешно и страшно :scratch_one-s_head:

Останнє редагування:
Уровень их предьяв зависит только от того, насколько "клиент" морально устойчив к раздражителям типа биткепитал :crazy:а скрины, любые доказательства, законы, юристы, угрозы, справки и т.д им ваще до лампочки)) Вы им скрин - они вам липовый договор. У них одно единственное действующее оружие - телефоны. А у клиентов оружие - игнор и указание правильного направления куда им идти, если уж довелось разговаривать) другого не дано))

Кстати вполне возможно, что это проделки Скайнета 🤖 :secret:восстание машин, искусственный интеллект, вся фuгня... А вдруг биткепитал это просто ИИ :lol::lol: смешно и страшно :scratch_one-s_head:
Так то да, но вот что родных тероризмом берут, это очень сильно давит морально близких

Уверен ничего они не удаляют, а на всякий случай я сделал скрин что личный кабинет заблокували, чтобы потом ничего не смогли предъявить, да вот такая вот контора, как они вообще существуют..
Таких надо закрывать в первые минуты открытыя их, хотя и сайт у них видно не особо функциональный, одним словом сегодня такой сайт, завтра другой, контора одна
Да... Закрив близько місяця назад і дальше Ваньку валяють... Але це фігня... Ну а коли військовим вони таке роблять, їх командирам... Нелюди...

Вкладення

• Screenshot_20240219-234526_Phone.webp
    Screenshot_20240219-234526_Phone.webp
    44.6 Кб · Перегляди: 235
  • Screenshot_20240219-234504_Messages.webp
    Screenshot_20240219-234504_Messages.webp
    55.2 Кб · Перегляди: 337
Да... Закрив близько місяця назад і дальше Ваньку валяють... Але це фігня... Ну а коли військовим вони таке роблять, їх командирам... Нелюди...
Я ещё до знакомства с ними начал потихоньку блочить спам, его относительно немного было, может 100-150 заблочил, в основном которые спам смс слали. Но после того, как связался с ними, у меня сейчас в черном списке около 700-800 заблокированых номеров. И спама уже вообще нету почти месяц наверно, тишина) + включил в настройках телефона авто фильтр спам-подозрительных номеров. Парочка звонков было за последние недели, но они тоже быстро летели в ЧС. Походу я переблочил практически весь спам, оказывается это реально)

Хех, мені те ж саме технофінанс влаштовували)
Це теж клон єгроші

Причому смсками дрочать не тільки боржника, а й оточення.
В цій ситуації тільки чекати, вони ж не підтвердять, що помилково смс бомбер влаштували

Назад
Угорі